Master Integrale Bedrijfsvoering

Je kunt overal een manager voor aanstellen, maar cruciaal is een goede manager van de managers. Ben jij degene die het overzicht bewaart en de processen bewaakt, die de organisatie tot in de puntjes kent en de managers aanstuurt? Schrijf je dan in voor de master Integrale Bedrijfsvoering. Een eenjarige opleiding waarvoor je geen premaster nodig hebt, een uniek traject waarmee jij je ontwikkelt tot manager en adviseur van de toekomst. Jij wordt een bruggenbouwer die mensen en afdelingen verbindt en processen met gerichte vernieuwingsdrang vereenvoudigt. Dankzij deze master weet jij straks alles over Integrale Bedrijfsvoering en hoe je ondersteunende diensten optimaal laat samenwerken. Jij staat garant voor de efficiëntie, slagkracht en duurzaamheid van de organisatie, een spilfunctie waar grote behoefte aan is bij bedrijven en instellingen.

Collegegeld

De collegegeldbedragen voor het gesubsidieerde onderwijs worden door het ministerie vastgesteld. Je moet eerst het collegegeld betalen, voordat je mag worden (her)ingeschreven. Je kunt het bedrag ineens betalen via de bank, maar er zijn ook mogelijkheden voor gespreide betaling. Bij gespreide betaling worden administratiekosten in rekening gebracht. Blijf op de hoogte van de huidige stand van zaken omtrent het collegegeld.

Studiefinanciering

Studenten die voltijd of duaal studeren kunnen in aanmerking komen voor een studietoelage in het kader van de Wet op de studiefinanciering. Kijk voor meer informatie op de website van DUO.

Wil je je aanmelden?

Je kunt je vanaf dit moment aanmelden via Studielink. We merken dat er veel belangstelling is voor deze eenjarige master en we willen in de eerste uitvoering niet meer dan 60 studenten toelaten. We raden je daarom aan om je zo snel mogelijk aan te melden als je echt graag wilt starten in september ’22. De master Integrale Bedrijfsvoering sluit het beste aan op een hbo-bachelor in het economisch domein, een ICT-opleiding of een opleiding Technische Bedrijfskunde, maar ook met andere bacheloropleidingen ben je toelaatbaar. Wil je deze opleiding volgen, meld je dan aan via Studielink. De aanmelddeadline is 15 augustus.

We starten met een intakegesprek

Na je aanmelding nodigen we je uit voor een intakegesprek met een docent van de opleiding. Ter voorbereiding van dit gesprek vragen we je de MIB-podcasts te beluisteren, en een C.V. en motivatiebrief op te sturen. Het doel van het gesprek is te achterhalen of er een match is tussen jou en de opleiding. We willen graag van je weten wat jou motiveert om deze opleiding te starten en wat je verwachtingen zijn. Ook zijn we benieuwd of het masterniveau van deze opleiding bij je past. Er wordt bijvoorbeeld behoorlijk wat van je verwacht aan zelfsturing in deze opleiding. En natuurlijk is er voor jou ook alle gelegenheid om vragen aan ons te stellen. Kortom, we kijken of jij bij de opleiding past en de opleiding bij jou.

De uitkomst van het gesprek kan zijn dat we beiden positief zijn. Als er twijfels zijn, dan bespreken we die met elkaar. We kunnen je dan adviseren niet van start te gaan. Maar let op, dit is een advies. Je beslist uiteindelijk zelf of je je aanmelding handhaaft of annuleert. Zoals gezegd starten we in september ’22 met maximaal 60 studenten. Meld je je aan, maar is de opleiding vol, dan kom je op een wachtlijst. We streven ernaar je daarna zo snel mogelijk duidelijkheid te bieden over of je al dan niet kunt starten in september.’

Contact met de opleiding

Heb je toch nog een vraag over de master Integrale Bedrijfsvoering? Neem dan contact op met ons via MIB@hhs.nl. We komen zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord.

Geïnteresseerd in
Master Integrale Bedrijfsvoering?