Master of Business Administration - NL

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Goed om te weten

Om een Master of Business Administration te mogen volgen, is een bachelordiploma nodig. Plus minimaal 3 jaar relevante werkervaring als bijvoorbeeld manager, adviseur of bedrijfsspecialist. Daarnaast krijgt u mogelijk een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden onder andere uw motivatie en startkwalificaties getoetst.

De startdatum van de parttime Master of Business Administration is 4 februari 2021.
Tijdens de opleiding heeft u les op donderdag van 14.30 - 21.30 uur.

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de Master of Business Administration bedraagt €19.990,-* als u in één keer betaalt. Kiest u voor betaling in drie termijnen, dan betaalt u €20.490,-*. De boeken koopt u zelf: de kosten daarvoor komen uit op ongeveer €800. Door de opleidingskosten te betalen, kunt u deelnemen aan alle colleges en aan het examen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool.
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel

De Master of Business Administration is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van €15.000 met een drempel van €250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

LevenLangLerenKrediet

Per 1 september 2017 bestaat de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden tot maximaal 10.000 euro te lenen bij de Nederlandse overheid. Het gaat hierbij om het ‘LevenLangLerenKrediet’. Kijk op de website van Dienst Uitvoerend Onderwijs of je aan de voorwaarden voldoet en van dit krediet gebruik kunt gaan maken.

U kunt zich via Studielink inschrijven voor de Master of Business Administration [NL].

Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden.
Als u de Master of Business Administration succesvol afrondt, krijgt u het MBA-diploma en mag u de titel Master of Business Administration voeren. De opleiding is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Deze organisatie ziet toe op de kwaliteit van het hoger onderwijs.
De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over de MBA of andere Masters of Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070-4458900 (maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl