Master of Business Administration - NL

U ziet het bedrijfsleven veranderen. Kwaliteit wordt meer waard dan kwantiteit, duurzaamheid wint het van kortetermijnstrategieën en ethiek is net zo belangrijk als financieel-economische verantwoordelijkheid. Leiderschapskwaliteiten ontplooien in een veranderlijke omgeving en uw bedrijfskundige kennis verdiepen en verbreden: u bent toe aan de volgende stap in uw carrière. In een nationale of internationale sector. Met de Master of Business Administration kunt u alle businessgerelateerde uitdagingen aan.

Maak kennis met de opleiding

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging?

Toelatingseisen

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Om de Master of Business Administration in deeltijd te mogen volgen, heeft u een bachelordiploma nodig op hbo- of wo-niveau. Plus minimaal 3 jaar relevante werkervaring als bijvoorbeeld manager, adviseur of bedrijfsspecialist. Daarnaast krijgt u mogelijk een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden onder andere uw motivatie en startkwalificaties getoetst.

Kosten

Opleidingskosten, belastingvoordeel

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de Master of Business Administration bedragen € 19.990,-* als u in één keer betaalt. Kiest u voor betaling in drie termijnen, dan betaalt u € 20.490,-*. De boeken koopt u zelf: de kosten daarvoor komen uit op ongeveer € 800. Door de opleidingskosten te betalen, kunt u deelnemen aan alle colleges en aan het examen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool.
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel

De Master of Business Administration is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Contact met de opleiding

Meer weten over de MBA of andere Masters of Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070-4458900 (maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl

Geïnteresseerd in
Master of Business Administration - NL?

Meld u dan nu aan