Master Organisatiecoaching - NL

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Goed om te weten

Om deel te mogen nemen aan de Master Organisatiecoaching, heb je een hbo- of wo-diploma nodig en minimaal 2 jaar werkervaring. Ervaring met coachen is een pré. Daarnaast krijg je een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden onder andere jouw motivatie en startkwalificaties getoetst.
De startdatum van de master Organisatiecoaching is 14 september 2020.
Tijdens de opleiding heb je les op maandag van 09.30 - 16.30 uur. 

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de Master Organisatiecoaching bedragen € 17.925,-* als je in één keer betaalt. Kies je voor betaling in termijnen, dan betaal je € 18.425,-*. De kosten voor de boeken en het examen komen uit op ongeveer € 800. Door opleidingskosten te betalen, kun je deelnemen aan alle colleges. Daarnaast kun je gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool. 
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel

De Master Organisatiecoaching is vrijgesteld van btw. Ondernemingen kunnen de opleidingskosten bovendien als bedrijfskosten in mindering brengen op de winst. Voor particulieren is een deel van de opleidingskosten aftrekbaar van de belasting. Kijk op www.belastingdienst.nl voor de mogelijkheden en voorwaarden. 

LevenLangLerenKrediet

Per 1 september 2017 bestaat de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden tot maximaal 10.000 euro te lenen bij de Nederlandse overheid. Het gaat hierbij om het LevenLangLerenKrediet. Kijk op de website van Dienst Uitvoerend Onderwijs of je aan de voorwaarden voldoet en van dit krediet gebruik kunt gaan maken.

Lerarenbeurs

Als leraar kan je een lerarenbeurs aanvragen. Deze beurs biedt een vergoeding voor collegegeld, studiemiddelen en reiskosten. Kijk op de website van Dienst Uitvoerend Onderwijs voor meer informatie en de voorwaarden.
Je kunt je via Studielink inschrijven voor de master Organisatiecoaching. Je krijgt een ontvangstbevestiging. De programmamanager neemt contact met je op en nodigt je uit voor een intakegesprek.

Als je aan de voorwaarden voldoet en de programmaleider je toelaat tot het programma, dan ben je definitief ingeschreven. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden.

Wanneer je deze master succesvol hebt afgerond:

  • krijg je het diploma Master Organisatiecoach;
  • mag je de titel Master of Arts (MA) voeren;
  • kun je je registreren als organisatiebegeleider bij de beroepsvereniging LVSC;
  • kun je aanspraak maken op de titel Certified Management Consultant (CMC);
  • kun je het verschil maken in een succesvolle begeleiding van complexe veranderprocessen;
  • kun je leiding geven aan dat veranderproces;
  • ben je op strategisch en operationeel niveau een deskundige gesprekspartner voor beleidsmakers en bestuurders die een veranderproces willen doorvoeren.

 

De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van jouw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over de Masteropleiding Organisatiecoaching of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl