Master Organisatiecoaching - NL

Leren is de kerncompetentie van de toekomst. En die toekomst is nu. Leren is niet langer iets dat zich alleen in de hoofden van individuen afspeelt. Het speelt zich ook af tussen mensen die gezamenlijk aan hun toekomst bouwen. Organisaties die klaar willen zijn voor de toekomst richten zich op de ontwikkeling van hun collectieve leervermogen. In de Master Organisatiecoaching leert u hoe u dat vermogen kunt stimuleren. Dat leert u te doen in samenwerking met alle betrokkenen zelf.

Maak kennis met de opleiding

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging?

Toelatingseisen

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Om deel te mogen nemen aan de Master Organisatiecoaching, heeft u een hbo- of wo-diploma nodig en minimaal 2 jaar werkervaring. Ervaring met coachen is een pré. Daarnaast krijgt u een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden onder andere uw motivatie en startkwalificaties getoetst.

Kosten

Opleidingskosten, belastingvoordeel

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de Master Organisatiecoaching bedragen € 17.925,-* als u in één keer betaalt. Kiest u voor betaling in termijnen, dan betaalt u € 18.425,-*. De kosten voor de boeken en het examen komen uit op ongeveer € 800. Door de opleidingskosten te betalen, kunt u deelnemen aan alle colleges. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool.
Deelnemers vanuit het onderwijs kunnen een lerarenbeurs aanvragen voor deze opleiding. 
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel

De Master Organisatiecoaching is vrijgesteld van btw. Ondernemingen kunnen de opleidingskosten bovendien als bedrijfskosten in mindering brengen op de winst. Voor particulieren is een deel van de opleidingskosten aftrekbaar van de belasting. Kijk op www.belastingdienst.nl voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Contact met de opleiding

Meer weten over de Masteropleiding Organisatiecoaching of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl

Geïnteresseerd in
Master Organisatiecoaching - NL?

Meld u dan nu aan