Master Organisatiecoaching - NL

Hoe overleeft een organisatie in een tijdperk waar morgen vandaag inhaalt? Waar de snelheid van  innovatieve ontwikkelingen de organisatie beweegt tot vernieuwing. Hoe gaat een organisatie verantwoord te werk in een dynamische omgeving? Veel onderzoeken laten zien dat, slecht uitgevoerde, veranderingen in organisaties veel geld, tijd en motivatie kost. Meer dan ooit is er behoefte aan een organisatiecoach op masterniveau.

Maak kennis met de opleiding

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging?

13 mei 2020

Open avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen je graag met het vinden van de opleiding die het best bij je past.

17 juni 2020

Proefles

Volg vrijblijvend de proefles Coaching en maak kennis met deze opleiding.

Toelatingseisen

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Om deel te mogen nemen aan de Master Organisatiecoaching, heb je een hbo- of wo-diploma nodig en minimaal 2 jaar werkervaring. Ervaring met coachen is een pré. Daarnaast krijg je een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden onder andere jouw motivatie en startkwalificaties getoetst.

Kosten

Opleidingskosten, belastingvoordeel

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de Master Organisatiecoaching bedragen € 17.925,-* als je in één keer betaalt. Kies je voor betaling in termijnen, dan betaal je € 18.425,-*. De kosten voor de boeken en het examen komen uit op ongeveer € 800. Door de opleidingskosten te betalen, kun je deelnemen aan alle colleges. Daarnaast kun je gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool.
Deelnemers vanuit het onderwijs kunnen een lerarenbeurs aanvragen voor deze opleiding. 
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel

De Master Organisatiecoaching is vrijgesteld van btw. Ondernemingen kunnen de opleidingskosten bovendien als bedrijfskosten in mindering brengen op de winst. Voor particulieren is een deel van de opleidingskosten aftrekbaar van de belasting. Kijk op www.belastingdienst.nl voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Contact met de opleiding

Meer weten over de Masteropleiding Organisatiecoaching of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl

Geïnteresseerd in
Master Organisatiecoaching - NL?

Meld u dan nu aan