Master Risicomanagement - NL

Diploma en erkenning

Geaccrediteerd door de NVAO

Wanneer u de Master Risicomanagement succesvol afrondt, krijgt u het diploma Master Risicomanagement en mag u de titel Master of Science voeren. De opleiding is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Deze organisatie ziet toe op de kwaliteit van het hoger en wetenschappelijk onderwijs. Verder krijgt u toegang tot het genootschap van risicomanagers.

PE-punten

De Master Risicomanagement levert accountants 444 permanente educatiepunten (PE-punten) op. Het programma van de master is erkend door de NBA (de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants).

Vervolgmogelijkheden

Na succesvolle afronding is het mogelijk om aan de slag te gaan als Risk Manager bijvoorbeeld bij een verzekeringsmaatschappij, een bank of de overheid. 

Contact met de opleiding

Meer weten over de Masteropleiding Risicomanagement of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl

Geïnteresseerd in
Master Risicomanagement - NL?

Meld u dan nu aan