Risicomanagement

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Goed om te weten

Om een Master Risicomanagement te mogen volgen, heeft u een hbo- of wo-diploma nodig en minimaal twee jaar relevante werkervaring. Daarnaast krijgt u een intakegesprek, waarin onder meer uw motivatie en ambities aan bod komen. We bespreken daarin ook de relevantie van deze opleiding voor uw werkomgeving.

De startdatum van de master Risicomanagement is 28 september 2018.
Tijdens de opleiding heeft u les op vrijdag van 09:00 - 16:00 uur.

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de Master Risicomanagement bedragen € 17.950 als u in één keer betaalt. Kiest u voor betaling in 6 termijnen, dan betaalt u € 18.450. De literatuur koopt u zelf: de kosten daarvoor bedragen ongeveer € 1.000 voor twee jaar. Door de opleidingskosten te betalen, kunt u deelnemen aan alle colleges. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool. Ook kunt u goedkoop parkeren in de garage onder het gebouw.

Belastingvoordeel

De Master Risicomanagement is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

LevenLangLerenKrediet

Per 1 september 2017 bestaat de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden tot maximaal 10.000 euro te lenen bij de Nederlandse overheid. Het gaat hierbij om het ‘LevenLangLerenKrediet’. Kijk op de website van Dienst Uitvoerend Onderwijs of je aan de voorwaarden voldoet en van dit krediet gebruik kunt gaan maken.

U kunt zich online via Osiris inschrijven voor de Master Risicomanagement. U krijgt een ontvangstbevestiging. De programmamanager neemt contact met u op en nodigt u uit voor een intakegesprek.
Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmamanager u toelaat tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

Wanneer u de Master Risicomanagement succesvol afrondt, krijgt u het diploma Master Risicomanagement en mag u de titel Master of Science voeren. De opleiding is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Deze organisatie ziet toe op de kwaliteit van het hoger en wetenschappelijk onderwijs. Verder krijgt u toegang tot het genootschap van risicomanagers.

PE-punten
De Master Risicomanagement levert accountants 444 permanente educatiepunten (PE-punten) op. Het programma van de master is erkend door de NBA (de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants).
De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over de Masteropleiding Risicomanagement of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl