Master Risicomanagement - NL

Besturen van een organisatie betekent ook omgaan met risico’s en kansen. Interne en externe ontwikkelingen moeten worden geanalyseerd op de mogelijke impact op de organisatie. Overwogen moet worden welke risico’s de organisatie bereid is te nemen en welke onaanvaardbaar zijn. De opleiding is bedoeld voor diegenen die op strategisch niveau organisatierisico’s op een systematische wijze willen beheersen.

Maak kennis met de opleiding

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging?

13 mei 2020

Open avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

Toelatingseisen

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

U bent in het bezit van een bachelor diploma (hbo of wo) en hebt minimaal twee jaar werkervaring. U wilt het brede domein van risicomanagement kennen. U wilt op strategisch niveau een succesvolle visie ontwikkelen en implementeren, zodat u dankzij een actueel integraal inzicht weet om te gaan met bedrijfsmatige en maatschappelijke risico’s. De Master Risicomanagement helpt u méér uit uzelf, uw baan of uw organisatie te halen.

Kosten

Opleidingskosten, belastingvoordeel

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de Master Risicomanagement bedragen € 18.850,-*, als u in één keer betaalt. Kiest u voor betaling in 6 termijnen, dan betaalt u € 19.350,-*. De kosten voor boeken bedragen ongeveer € 1.000 voor twee jaar. Door de opleidingskosten te betalen, kunt u deelnemen aan alle colleges. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool. Ook kunt u goedkoop parkeren in de garage onder het gebouw.
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel

De Master Risicomanagement is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Contact met de opleiding

Meer weten over de Masteropleiding Risicomanagement of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl

Geïnteresseerd in
Master Risicomanagement - NL?

Meld u dan nu aan