Master of Business Administration Big Data Analytics - NL

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Goed om te weten

Om de Master MBA Big Data Analytics te kunnen volgen dient u in het bezit te zijn van een relevante bachelors degree met een voldoende sterke kwantitatieve component. Daarnaast dient u minimaal drie jaar werkervaring te hebben. Daarnaast dient u bij voorkeur werkzaam te zijn in een data georiënteerde omgeving.

De startdatum van de MBA Big Data Analytics is 2 september 2020.
Tijdens de opleiding heeft u les op maandag- en woensdagavond van 18.30 – 21.30 uur.

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de Master of Business Administration – Big Data Analytics bedragen € 21.295,-* indien u in één keer betaalt. Kiest u voor betaling in termijnen, dan betaalt u € 21.795,-*. De boeken koopt u zelf: de kosten daarvoor komen uit op ongeveer € 1.000. Door het opleidingsgeld te betalen, kunt u deelnemen aan alle colleges en aan het examen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool.
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel

De Master of Business Administration - Big Data Analytics is vrijgesteld van btw. Organisaties kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren is een deel van de opleidingskosten aftrekbaar van de belasting. Kijk op de Belastingdienst voor de mogelijkheden en voorwaarden.

LevenLangLerenKrediet

Per 1 september 2017 bestaat de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden tot maximaal 10.000 euro te lenen bij de Nederlandse overheid. Het gaat hierbij om het ‘LevenLangLerenKrediet’. Kijk op de website van Dienst Uitvoerend Onderwijs of je aan de voorwaarden voldoet en van dit krediet gebruik kunt gaan maken.

U kunt zich via Studielink inschrijven voor de MBA Big Data Analytics. U krijgt een ontvangstbevestiging. De programmamanager neemt contact met u op en nodigt u uit voor een intakegesprek. Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmamanager u toelaat tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden.
Als u de MBA Big Data Analytics succesvol afrondt, krijgt u het MBA-diploma en mag u de titel Master of Business Administration in Big Data Analytics voeren. De opleiding is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Deze organisatie ziet toe op de kwaliteit van het hoger onderwijs.
De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over de MBA Big Data Analytics of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl