Master of Business Administration Big Data Analytics - NL

Een thema relevanter en actueler dan Big Data Analytics valt nauwelijks te bedenken. Organisaties – van groot naar klein – zitten op een goudmijn aan data. De meesten weten dit en willen die data maar al te graag omzetten in inzichten die bijdragen aan slimmere beslissingen en betere performance. Velen worstelen echter nog vaak met de vraag hoe ze dat kunnen doen.

Iedere keer als we een website bezoeken, op Google een zoekterm ingeven, een film op Netflix bekijken of een nieuwe status op Facebook zetten, laten we een grote hoeveelheid gegevens achter. Elk spoor wordt geregistreerd in een aanzwellende databank waarop ook informatie gezet wordt door allerlei instanties, van fabrieken tot weerstations. Allemaal dragen ze bij aan een enorme hoeveelheid gegevens die per seconde binnenstromen op de tienduizenden servers van de datacentra overal ter wereld. En die hoeveelheid data is zo groot, stijgt zo snel en is zo moeilijk te beheren dat voor de naam 'big data' is gekozen.

Data specialisten weten wat er mogelijk is met big data analytics. De vraag naar (big) data specialisten die onderkennen wat de mogelijkheden van data analytics zijn overtreft momenteel dan ook het aanbod. Er zijn inmiddels instanties die het potentieel van big data heel goed weten te benutten, maar het gros van de organisaties staat qua ontwikkeling nog in de kinderschoenen. De opleiding biedt afgestudeerden handvatten om data gerelateerde problemen het hoofd te bieden. Niet voor niets wordt dit het vak van deze eeuw genoemd.

Maak kennis met de opleiding

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging?

Toelatingseisen

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Om de Master MBA Big Data Analytics te kunnen volgen bent u in het bezit van een relevante bachelors degree met een voldoende sterke kwantitatieve component. Daarnaast heeft u minimaal drie jaar relevante werkervaring en bent u bij voorkeur werkzaam in een data georiënteerde omgeving.

Kosten

Opleidingskosten, belastingvoordeel

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de Master of Business Administration – Big Data Analytics bedragen € 19.900,-* indien u in één keer betaalt. Kiest u voor betaling in termijnen, dan betaalt u € 20.400,-*. De boeken koopt u zelf: de kosten daarvoor komen uit op ongeveer € 1.000,-. Door het opleidingsgeld te betalen, kunt u deelnemen aan alle colleges en aan het examen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool.
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel

De Master of Business Administration Big Data Analytics is vrijgesteld van btw. Organisaties kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren is een deel van de opleidingskosten aftrekbaar van de belasting. Kijk op de website van de Belastingdienst voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Contact met de opleiding

Meer weten over de MBA Big Data Analytics of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl

Geïnteresseerd in
Master of Business Administration Big Data Analytics - NL?

Meld u dan nu aan