Module Operations Management - NL

U leert hoe organisatiedoelen bereikt kunnen worden door optimalisatie van de operationele processen. In de module staan vormgeving, beheersing en het managen van de operationele processen centraal.  De rol en betrokkenheid van de toeleverancier en afnemer (supply netwerk) bepaalt in toenemende mate het succes van de eigen onderneming. Andere belangrijke onderwerpen zijn voorraadbeheer en kwaliteitsmanagement, waarbij geldt dat de zwakste schakel het succes van de hele keten bepaalt.

Onderwerpen

In deze masterclass ziet u de volgende onderwerpen:

• Operations Management, performance en strategie;
  • Ontwerpen van processen;
  • Technologie, mensen en werk;
  • Planning en controle, capaciteitsmanagement;
  • Lean, Supply chain management, project management.

Resultaat

Operations Management is een masterclass die u in deeltijd volgt, en is onderdeel van de Master of Business Administration. U neemt deel aan de lessen van dit masterprogramma Na de laatste bijeenkomst doet u een opdracht en ontvangt u een certificaat. Met dit certificaat krijgt u vrijstelling in de Master of Business Administation. Na afloop kunt u doorgaan met het masterprogramma of u kiest een andere masterclass.

Het certificaat is 5 jaar geldig. Na het volgen van maximaal 4 masterclasses kiest u of u het gehele masterprogramma wilt volgen. Bij aanmelding voor de gehele master ontvangt u een korting van €1125 per masterclass-certificaat.

Studielast

Een investering in uzelf

De masterclass Operations Management duurt 8 weken. Het is een intensief programma van ongeveer 90 uur; u doet het naast uw werk. Eens per week heeft u een bijeenkomst en daarnaast heeft u zelfstudie. U werkt samen met de masterstudenten.

Studeren aan de HHS

Studeren aan de Haagse Hogeschool doet u met vakgenoten. In een kleine groep professionals heeft u regelmatig bijeenkomsten; tussendoor werkt u alleen of in een groepjes aan opdrachten, literatuurstudie of gezamenlijke opdrachten. We staan voor individuele aandacht, bij onze programmamanager en docenten kunt u terecht met al uw vragen. Ook als het even tegenzit.

Als hogeschool staan we voor praktijkgericht onderwijs. Docenten werken meestal in het werkveld en brengen cases in het onderwijs, maar ook uw case is welkom.

De mensen achter de kennis

Het ervaren team van dit programma is veelzijdig. Academici, directeuren, managers en adviseurs delen hun dagelijkse praktijk met u. Zo blijft u up-to-date van de laatste ontwikkelingen het vak.

Guus de Mari MBA

Programme Manager

a.h.g.demari@hhs.nl
070 – 445 7502

Drs. Manon Pieper

Programme Manager

mypieper@hhs.nl

Drs. Bert Nijland

Sleep opzij

Contact met de opleiding

Meer weten over de toelatingseisen, inschrijving of inhoud van de masterclass? Neem contact op via mail mpc-info@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl

Geïnteresseerd in
Module Operations Management - NL?

Meld u dan nu aan