Vragen?

Introductie

Een praktische insteek is eigen aan iedere master en post-hbo-opleiding van De Haagse Hogeschool Pro, een onderdeel van De Haagse Hogeschool.

Voor de opleiding Human and Control betekent dit dat je kennis opdoet die je direct kunt toepassen in controllervraagstukken in je eigen werkomgeving. Tijdens de colleges werk je samen met medestudenten uit diverse organisaties, zowel in de profit- als de not-for-profitsectoren. Zo krijg je vanzelf een brede blik op de toepasbaarheid van de theorie in een diversiteit aan organisaties.

Iets voor jou?

Je hebt een bachelordiploma en werkt al 2 jaar of langer in een financiële functie op een uitvoerend niveau. Het is jouw ambitie om door te groeien naar een functie op tactisch niveau. Je wil je collega's of klanten adviseren op het gebied van bedrijfsprocessen, risicomanagement en corporate governance. Je hebt een (bedrijfs-)economische, financiële of bedrijfskundige achtergrond. In de achterliggende jaren heb je ook in de praktijk laten zien dat je kunt werken en denken op hbo-niveau. De post-hbo-opleiding Human and Control aan De Haagse Hogeschool Pro is voor jou een logische keuze.

Alles over toelating

Toelatingscriteria

Om de post-hbo-opleiding Human & Control te mogen volgen, moet je beschikken over een bachelor diploma en minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Meer informatie of direct aanmelden?

Waarom deze opleiding?

• Je wilt je graag ontwikkelen van uitvoerend niveau naar tactisch niveau.

• De opgedane kennis wil je direct combineren met een vraagstuk op je werk.

• Deze opleiding is een mooie opstap naar een master in het domein Finance & Control.

Je wilt je graag ontwikkelen tot een onmisbare schakel in de bedrijfsvoering en de sturing van de organisatie door het management. Je doet je werk onafhankelijk en gedegen. Je wilt een deskundige sparringpartner, informant en adviseur kunnen zijn voor de board van ieder groot bedrijf. De post-hbo-opleiding Human & Control bereidt je diepgaand voor op deze boeiende functie.

Jouw investering

Hoeveel geld en tijd investeer je?

Startdatum 30 augustus 2023
Duur 9 tot 12 maanden
Lessen 32 uur per module (colleges en werkgroepen)
Tijdsinvestering 420 uur, naast je werk
Kosten in één keer € 6.800
Kosten in termijnen € 7.050
Boekengeld circa € 225
Meer over de kosten

De kosten voor deze opleiding bedragen € 6.800 (in termijnen: € 7.050). Het boekengeld bedraagt circa € 225. Over deze opleiding hoef je geen btw te betalen. Jouw organisatie kan de kosten van deze opleiding integraal als zakelijke onkosten opvoeren.

Inhoud van de studie

De post-hbo-opleiding Human and Control bestaat uit 3 modulen van de master Financial Management and Control, het schrijven van een reflectieverslag en een eindgesprek. De gemaakte opdrachten tijdens de opleiding vormen de basis voor het eindgesprek.

Omdat de opleiding bestaat uit modules uit de Engelstalige master Financial Management and Control is de voertaal Engels. De uitwerking van opdrachten en toetsen mag je in het Nederlands of Engels maken.

Werkvormen

Blended learning

Alle opleidingen van De Haagse Hogeschool Pro worden aangeboden in een blended vorm. Dit houdt in dat er in het programma een mix is van fysiek en online onderwijs. Bij elke opleiding staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en praktische toepasbaarheid centraal.

Een oplossing op maat

Alle opleidingen kunnen ook incompany gevolgd worden. Wil je een leertraject dat perfect aansluit bij de wensen van je organisatie? Wij denken graag met je mee voor een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het resultaat

Wanneer je deze opleiding succesvol hebt afgerond:

• krijg je een waardevol post-hbo-diploma van De Haagse Hogeschool;
  • kun je op beleidsniveau advies geven op basis van grondige analyse van de bedrijfsprocessen;
  • ben je binnen je eigen organisatie of voor de klant een deskundige gesprekspartner op het gebied van bedrijfsprocessen, risicomanagement en corporate governance;
  • heb je 3 van de 9 modules van de master Financial Management and Control afgerond. Deze resultaten blijven 5 jaar geldig, mocht je besluiten alsnog de volledige masteropleiding te volgen.