Advies & Verandermanagement

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

13 mei 2020

Open avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

Praktische informatie

Goed om te weten

Om toegelaten te worden tot de post-hbo-opleiding Advies & Verandermanagement dienen kandidaten werk- en denkniveau te hebben op hbo-niveau en minimaal vier jaar werkervaring. In uitzonderlijke gevallen kan hiervan afgeweken worden. Een intakegesprek maakt onderdeel uit van de toelatingsprocedure.

Module 1

Adviseren als tweede beroep
26 november 2020

Module 2

Faciliteren en sturen van teams
21 februari 2020

Module 3

Begeleiden en sturen van veranderingsprocessen
8 mei 2020

Module 4

Adviseren bij organisatieverandering
18 september 2020

Tijdens de opleiding heeft u om de week les op vrijdag van 9.30 - 17.00 uur (incidenteel op donderdag). Bij de start van de opleiding heeft u eenmalig les op donderdag en vrijdag.

Opleidingskosten

U kunt de volledige opleiding in een keer volgen of kiezen voor (een) losse module(s).
De literatuur schaft u zelf aan: de kosten daarvoor komen uit op ongeveer € 75 per module.

Volledige opleiding

Volledige opleiding (incl. € 125 examengeld) - € 9.950,-*
Als u zich inschrijft voor vier modules tegelijk en de opleiding binnen een jaar afrondt (reguliere doorlooptijd), dan ontvangt u een korting van € 500.
Wanneer u de volledige opleiding in termijnen wilt betalen, betaalt u een termijnopslag van € 250.
* Wijzigingen voorbehouden, deze prijzen gelden tot november 2020.

Losse modules

Module 1 - Adviseren als tweede beroep - € 2.550,-*
Module 2 - Faciliteren en sturen van teams - € 2.425,-*
Module 3 - Begeleiden en sturen van veranderingsprocessen- € 2.425,-*
Module 4 - Adviseren bij organisatieverandering - € 2.425,-*
Wanneer u een losse module in termijnen wilt betalen, betaalt u een termijnopslag van € 150 per module. 
* Wijzigingen voorbehouden, deze prijzen gelden tot november 2020.  

Belastingvoordeel

Advies & Verandermanagement is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich online via Osiris inschrijven voor de post-hbo-opleiding Advies & Verandermanagement. U krijgt een ontvangstbevestiging. De programmamanager neemt contact met u op en nodigt u uit voor een intakegesprek.
Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmaleider u toelaat tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden.

Advies & Verandermanagement is een post-hbo opleiding die u in deeltijd volgt. Wanneer u de opleiding succesvol afrondt, ontvangt u een landelijk erkend diploma van Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (onderdeel van CPION). Ook wordt u opgenomen in het landelijke register van deelnemers. Om de kwaliteit te kunnen garanderen, heeft deze opleiding een strenge kwaliteitstoets ondergaan.

Iedere module wordt afzonderlijk getoetst. Na succesvolle afronding van een module ontvangt u een (deel) certificaat. Deze blijven drie jaar geldig. Het diploma post-hbo Advies & Verandermanagement krijgt u als u minimaal tachtig procent van de opleiding heeft gevolgd en alle vier de modules en de afsluitende toets met een voldoende heeft afgesloten.

Met het diploma op zak kunt u zich aanmelden bij de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa).

Schoolleiders PO

De modules van de opleiding Advies & Verandermanagement zijn gecertificeerd voor het Schoolleidersregister PO. Het volgen van de opleiding kan zo een belangrijke bijdrage leveren aan de professionalisering die voor herregistratie als schoolleider nodig is.

De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over post-hbo-opleiding Advies & Verandermanagement of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure. 

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl