Advies & Verandermanagement

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

Open dag

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

Praktische informatie

Goed om te weten

Om de post-hbo opleiding Advies & Verandermanagement te kunnen volgen, dient u in het bezit te zijn van een bachelor diploma (hbo of wo) en minimaal vier jaar relevante werkervaring. Verder moet u de mogelijkheid hebben om tijdens de opleiding praktijkopdrachten uit te voeren binnen uw eigen werkomgeving. Daarnaast krijgt u een intakegesprek. Tijdens dit gesprek komen onder andere uw wensen, motivatie en startkwalificaties aan de orde.

Module 2

Faciliteren en sturen van teams
22 februari 2019 

Module 3

Begeleiden en sturen van veranderingsprocessen
3 mei 2019

Module 4

Adviseren bij organisatieverandering
20 september 2019

Module 1

Adviseren als tweede beroep
28 november 2019

Tijdens de opleiding heeft u om de week les op vrijdag van 9.30 - 17.00 uur (incidenteel op donderdag).

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de post-hbo opleiding bedragen € 9.950 als u in één keer betaalt voor alle modules. Kiest u voor betaling in termijnen, dan betaalt u € 10.200. Als u zich inschrijft voor vier modules tegelijk en de opleiding binnen een jaar afrondt (reguliere doorlooptijd), dan ontvangt u een korting van € 500.

Wilt u een losse module volgen? Dan variëren de kosten tussen € 2.425 en € 2.750 (ineens) en € 2.575 en € 2.900 (in termijnen). Ook kunt u een extra begeleidingstraject volgen van vijf coachingsgesprekken voor € 500.

De boeken koopt u zelf: de kosten daarvoor komen uit op ongeveer € 75 per module.

Door het collegegeld te betalen, kunt u deelnemen aan alle colleges en aan het examen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool. Ook kunt u goedkoop parkeren in de garage onder het gebouw.

Belastingvoordeel

Advies & Verandermanagement is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich online via Osiris inschrijven voor de post-hbo-opleiding Jonge Kind Specialist. U krijgt een ontvangstbevestiging. De programmamanager neemt contact met u op en nodigt u uit voor een intakegesprek.
Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmaleider u toelaat tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. 

Advies & Verandermanagement is een post-hbo opleiding die u in deeltijd volgt. Wanneer u de opleiding succesvol afrondt, ontvangt u een landelijk erkend diploma van Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (onderdeel van CPION). Ook wordt u opgenomen in het landelijke register van deelnemers. Om de kwaliteit te kunnen garanderen, heeft deze opleiding een strenge kwaliteitstoets ondergaan.

Iedere module wordt afzonderlijk getoetst. Na succesvolle afronding van een module ontvangt u een (deel) certificaat. Deze blijven drie jaar geldig. Het diploma post-hbo Advies & Verandermanagement krijgt u als u minimaal tachtig procent van de opleiding heeft gevolgd en alle vier de modules en de afsluitende toets met een voldoende heeft afgesloten.

Met het diploma op zak kunt u zich aanmelden bij de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa).

Schoolleiders PO

De modules van de opleiding Advies & Verandermanagement zijn gecertificeerd voor het Schoolleidersregister PO. Het volgen van de opleiding kan zo een belangrijke bijdrage leveren aan de professionalisering die voor herregistratie als schoolleider nodig is.

De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over post-hbo-opleiding Advies & Verandermanagement of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure. 

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl