Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

13 mei 2020

Open avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

Praktische informatie

Goed om te weten

Om de post-hbo opleiding Adviseur Duurzame Inzetbaarheid te kunnen volgen, heeft u een bachelordiploma nodig (hbo of wo) of een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau en een aantal jaren relevante werkervaring. Daarnaast krijgt u een telefonisch intakegesprek.
De startdatum van de post-hbo-opleiding Adviseur Duurzame Inzetbaarheid is 2 oktober 2020.
Tijdens de opleiding heeft u 1 keer per 2 weken les op donderdag van 13.30 - 21.30 uur.

Opleidingskosten 

De kosten voor de post-hbo opleiding Adviseur Duurzame Inzetbaarheid bedragen € 7.225,-* bij betaling ineens. Kiest u voor betaling in drie termijnen, dan betaalt u € 7.475,-*. De genoemde bedragen zijn inclusief gebruik van digitale instrumenten van het NPDI, artikelen, koffie/ thee. De kosten voor boeken bedragen ongeveer € 300. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de wifi en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool. 
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel

De post-hbo opleiding Adviseur Duurzame Inzetbaarheid is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich online via Osiris inschrijven voor de opleiding Adviseur Duurzame Inzetbaarheid. U krijgt een ontvangstbevestiging. Als u aan de voorwaarden voldoet en de Program Manager u toelaat tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.
Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden. 
Na succesvolle afronding van de opleiding ontvangt u een post-hbo-diploma van de Haagse Hogeschool. Om de kwaliteit te kunnen garanderen, heeft deze opleiding een strenge kwaliteitstoets ondergaan. 
De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over post-hbo-opleiding Adviseur Duurzame Inzetbaarheid of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl