Bedrijfskunde & Management

Processen binnen een organisatie kunnen vaak efficiënter. U zoekt dan ook continu manieren om het bedrijf en de medewerkers beter te laten functioneren. Tijdens de praktische opleiding Bedrijfskunde & Management leert u systematisch en vanuit verschillende disciplines naar de organisatie te kijken. U werkt aan structurele oplossingen en motiveert de medewerkers. Daarbij kijkt u steeds kritisch naar uzelf en uw eigen handelen. Zo haalt u het beste uit uzelf, uw team en het bedrijf.

Studielast

Een investering in uzelf

De post-hbo-opleiding Bedrijfskunde & Management duurt 12 maanden. Het is een intensieve opleiding van 15 studiepunten, die u naast uw werk volgt. U komt iedere week op woensdagavond bij elkaar voor college en besteedt daarnaast 10 uur per week aan zelfstudie.

Opbouw van Bedrijfskunde & Management

Vakken

Management van mensen
  • Leiderschap (5 dagdelen)
Management van de markt
  • Marketing (4 dagdelen)
  • Ondernemerschap, het businessplan (2 dagdelen)
Management van bedrijfsprocessen
  • Inleiding in de bedrijfskunde en management (4 dagdelen)
  • ICT en Business (3 dagdelen)
  • Bedrijfsprocessen & Organisatie (3 dagdelen)
Financiën
  • Financieel accounting (3 dagdelen)
  • Management accounting (3 dagdelen)
Eindopdracht
  • Opstellen businessplan (2 dagdelen)

Het team

De mensen achter de kennis

Het ervaren onderwijsteam van de opleiding Bedrijfskunde & Management aan De Haagse Hogeschool is divers. Academici, directeuren, managers en consultants delen de inzichten uit hun dagelijkse praktijk graag met u. Zo blijft u steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het onderwijs en het bedrijfsleven.

Drs. Manon Pieper

Programme Manager

mypieper@hhs.nl
070 - 455 7825

LinkedIn LinkedIn profiel

Sleep opzij

Contact met de opleiding

Meer weten over de post-hbo-opleiding Bedrijfskunde & Management of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure. 

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl

Geïnteresseerd in
Bedrijfskunde & Management ?

Meld u dan nu aan