Bedrijfsmaatschappelijk Werk

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

Open avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

Praktische informatie

Goed om te weten

Om de post-hbo opleiding Bedrijfsmaatschappelijk Werk te kunnen volgen, heeft u een bachelor diploma nodig (hbo of wo) of een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau en een aantal jaren werkervaring. Daarnaast krijgt u een (telefonisch) intakegesprek.

De startdatum van de post-hbo-opleiding Bedrijfsmaatschappelijk Werk is 6 maart 2020.
Tijdens de opleiding heeft u om de week les op vrijdag van 9.30 - 16.00 uur.

Opleidingskosten

De kosten voor de post-hbo opleiding Bedrijfsmaatschappelijk Werk bedragen € 3.250,-* bij betaling ineens. Kiest u voor betaling in drie termijnen, dan betaalt u € 3.400,-*. De genoemde bedragen zijn inclusief studiemateriaal en koffie/ thee. De boeken koopt u zelf, de kosten daarvoor komen uit op ongeveer € 100. Daarnaast kunt u gebruik maken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool. Ook kunt u goedkoop parkeren in de garage onder het gebouw.
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel

De opleiding Bedrijfsmaatschappelijk Werk is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich online via Osiris inschrijven voor de post-hbo-opleiding Bedrijfsmaatschappelijk Werk. U krijgt een ontvangstbevestiging. De programmamanager neemt contact met u op en nodigt u uit voor een intakegesprek.
Als u aan de voorwaarden voldoet en u wordt toegelaten tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.
Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden. 

Na succesvolle afronding van de opleiding ontvangt u een post-hbo certificaat van De Haagse Hogeschool. De opleiding is recentelijk opnieuw geaccrediteerd door ‘Registerplein’, het kwaliteitskeurmerk voor sociale professionals en levert 210 registerpunten op bij de BPSW (Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk. De registerpunten zijn alleen van toepassing voor deelnemers met een bachelordiploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening of een bachelordiploma Social Work.

Lees meer informatie over registratie op het Registerplein en EVC-trajecten.

De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over de post-hbo-opleiding Bedrijfsmaatschappelijk werk of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl