Big Data Analist

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

Open avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

Praktische informatie

Goed om te weten

Om de post-hbo-opleiding Big Data Analist te mogen volgen, moet u vooral nieuwsgierig zijn en geen allergie hebben voor computers of getallen. U beschikt verder over hbo-werk- en –denkniveau. Twee jaar werkervaring is een pre. Daarnaast krijgt u een intakegesprek, waarin onder meer uw motivatie en ambities aan bod komen.
De post-hbo-opleiding Big Data Analist start op 2 oktober 2020. 
Tijdens de opleiding heeft u om de week les op vrijdag van 9.00 - 16.00 uur.

De opleidingskosten voor de post-hbo opleiding Big Data Analist bedragen € 5.250,-* als u in één keer betaalt. Kiest u voor betaling in drie termijnen, dan betaalt u € 5.500,-*. De literatuur koopt u zelf: de kosten daarvoor bedragen ongeveer € 25. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool. Ook kunt u goedkoop parkeren in de garage onder het gebouw.
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel

De post-hbo-opleiding Big Data Analist is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

U kunt zich online via Osiris inschrijven voor de post-hbo-opleiding Big Data Analist. U krijgt een ontvangstbevestiging. De programmamanager neemt contact met u op en nodigt u uit voor een intakegesprek.
Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmamanager u toelaat tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden. 
Big Data Analist is een post-bachelor opleiding die u in deeltijd volgt. Iedere module wordt afzonderlijk getoetst. Na succesvolle afronding ontvangt u een landelijk erkend diploma van Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland. Ook komt u in het landelijke register dat de stichting namens alle onderwijsinstellingen bijhoudt.
De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over de post-hbo-opleiding Big Data Analist of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure. 

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl