Blockchain Fundamentals

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

Open avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

Praktische informatie

Goed om te weten

Om de post-hbo-opleiding Blockchain Fundamentals te mogen volgen, moet u beschikken over hbo-werk- en -denkniveau.

De post hbo-opleiding Blockchain Fundamentals start 24 september 2020.

Tijdens de opleiding heeft u les op donderdag van 16.00 tot 21.00 uur.

Opleidingskosten
De kosten voor deze opleiding bedragen € 3.850,-* als u in één keer betaalt. Kiest u voor  betaling in termijnen dan betaalt u € 4.000,-*.
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel
De opleiding Blockchain Fundamentals is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich online via Osiris inschrijven voor de post-hbo-opleiding Blockchain Fundamentals. U krijgt een ontvangstbevestiging. De programmamanager neemt contact met u op en nodigt u mogelijk uit voor een intakegesprek. Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmamanager u toelaat tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden. 

Na succesvolle afronding van de post-hbo-opleiding Blockchain Fundamentals ontvangt u een post-hbo-diploma van De Haagse Hogeschool.
De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over de opleiding Blockchain Fundamentals of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl