Coach en Opleider in de School (Nascholingsaanbod PABO)

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, hoofdvestiging

Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag  

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

Open Avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. Daar zijn onze programmaleiders, docenten en alumni aanwezig, waarmee u in gesprek kunt gaan om een goed en volledig beeld te krijgen van de opleiding van uw keuze.

Praktische informatie

Goed om te weten

Om de post-hbo-opleiding Coach en Opleider in de School te kunnen volgen moet u een aantal jaren ervaring hebben in het onderwijs en met het begeleiden van collega’s. Verder verwachten we dat u geïnteresseerd bent in communicatie, leerprocessen en persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Het professionaliseringsaanbod van de PABO aan De Haagse Hogeschool biedt de post-hbo-opleiding Coach en Opleider in de School ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw onderwijsorganisatie voldoet. Vraag naar de mogelijkheden bij programmaleider Hans de Looze.

Opleidingskosten

Het collegegeld voor de post-hbo-opleiding Coach en Opleider in de School bedraagt € 2.485,-, inclusief reader. In termijnen betalen kan alleen op aanvraag. De algemene inschrijvingskosten bedragen € 25,-. Als u zich inschrijft voor het project ‘Opleiden in de school’, betaalt u een eigen bijdrage van € 400,-.

Belastingvoordeel

De opleiding Coach en Opleider in de School is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon op 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich binnenkort inschrijven voor de opleiding Coach en Opleider in de School. U krijgt een ontvangstbevestiging per e-mail. De programmaleider neemt zo nodig contact met u op. Een (telefonisch) intakegesprek kan deel uitmaken van de inschrijfprocedure. Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmaleider u toelaat tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

Coach en Opleider in de School is een post-hbo-opleiding die u in deeltijd volgt. Na succesvolle afronding ontvangt u een post-hbo-certificaat. Om de kwaliteit te kunnen garanderen, heeft deze opleiding een strenge kwaliteitstoets ondergaan.

Contact met de opleiding

Uw vragen over de post-hbo-opleiding Coach en Opleider in de School legt u voor aan programmaleider Hans de Looze via w.f.j.delooze@hhs.nl. U kunt hem ook bellen: 06 - 28 91 11 56. Maak gerust een afspraak met hem op De Haagse Hogeschool, of bij u op locatie.

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl