Cross Cultural Coaching

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

Open Avond

Op onze informatiemarkt krijgt u een indruk van de master- en post-hbo-opleidingen. Onze programmaleiders, docenten en alumni zijn aanwezig om met u in gesprek te gaan zodat u een goed en volledig beeld krijgt van de opleiding van uw keuze.

Praktische informatie

Goed om te weten

Om deel te nemen aan de module, moet u ervaring hebben als coach of begeleider en moet u casuïstiek kunnen inbrengen op dit thema.
De tweedaagse module Cross Culteral Coaching start op 29 januari 2019. De tweede lesdag vindt plaats op 5 februari 2019.
Op beide lesdagen heeft u les van 9.30 tot 16.30 uur.

Opleidingskosten

De kosten voor deze tweedaagse module bedragen € 995. Dit bedrag is inclusief het boek 'Diversiteitscompetentie, Niet culturen, maar mensen ontmoeten elkaar' van Edwin Hoffman en Arjan Verdooren.

Belastingvoordeel

De module Cross Cultural Coaching is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

U kunt zich online via Osiris inschrijven voor de tweedaagse module Cross Cultural Coaching.

Na afronding van de tweedaagse module ontvangt u een certificaat van deelname.
De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over deze tweedaagse verdiepingsmodule Cross Cultural Coaching of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). 
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl