Fiscaal Adviseur

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

Open avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

Praktische informatie

Goed om te weten

Om in te stromen in de post-hbo-opleiding Fiscaal Adviseur moet u werk- en denkniveau hebben op minimaal hbo-niveau. Het slagingspercentage is het hoogst als u werkzaam bent in de beroepspraktijk, bijvoorbeeld als medewerker van een belastingadviesbureau of administratiekantoor.

De startdatum van de post-hbo-opleiding Fiscaal Adviseur is 15 september 2020.

Tijdens de opleiding heeft u les op woensdag van 14.00 tot 21.00 uur.

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de post-hbo-opleiding bedragen € 3.820 als u in één keer betaalt voor alle modules.
Kiest u voor betaling in termijnen, dan betaalt u € 4.000.
De genoemde bedragen zijn exclusief:

  • studieboeken (€ 640 exclusief btw en verzendkosten)
  • examentrainingen (€ 100 per training)
  • examengeld (€ 160 per examen)
U legt in totaal zeven examens af.

Door het collegegeld te betalen, kunt u deelnemen aan alle colleges. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool. Ook kunt u goedkoop parkeren in de garage onder het gebouw.

Contractonderwijs

Inschrijven per module is ook mogelijk. De kosten per lesavond bedragen € 220. Neem voor meer informatie contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl of bel ons via 070 - 445 8900. 

Belastingvoordeel

De post-hbo-opleiding Fiscaal Adviseur is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich online via Osiris inschrijven voor de post-hbo-opleiding Fiscaal Adviseur. U krijgt een ontvangstbevestiging. De programmamanager neemt contact met u op en nodigt u uit voor een intakegesprek. Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmaleider u toelaat tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden.
Na succesvolle afronding ontvangt u een post-hbo certificaat van De Haagse Hogeschool. Daarnaast mag u de beschermde titel Fiscaal Adviseur (FA) voeren.
De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over post-hbo-opleiding Fiscaal Adviseur of andere post-hbo-opleidingen van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl