Functionaris Gegevensbescherming

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

28 augustus 2019

Open avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

Praktische informatie

Goed om te weten

Om de post-Bachelor opleiding Functionaris Gegevensbescherming te kunnen volgen heeft u minimaal een Bachelor diploma nodig (hbo of wo) en een aantal jaren werkervaring. Daarnaast kunt u uitgenodigd worden voor een intakegesprek.

Opleidingskosten

De kosten voor de Post-Bachelor opleiding Functionaris Gegevensbescherming bedragen € 3.950 ineens. Kiest u voor betaling in drie termijnen dan betaalt u € 4.100.

Belasting voordeel

De post-hbo-opleiding Functionaris Gegevensbescherming is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.
Op basis van een goed resultaat van het werkstuk wordt de deelnemer geregistreerd als functionaris gegevensbescherming in het centrale register. Na succesvolle afronding ontvangt u een post-hbo certificaat van De Haagse Hogeschool.
De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over de post-hbo-opleiding Functionaris Gegevensbescherming of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl