Integraal Arbomanagement

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

25 april 2018

Open Avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. Daar zijn onze programmaleiders, docenten en alumni aanwezig, waarmee u in gesprek kunt gaan om een goed en volledig beeld te krijgen van de opleiding van uw keuze.

12 april 2018

Expert meeting

Er is een verborgen gevaar dat de hedendaagse wereld bedreigt waar weinig mensen over praten: het gevaar van het gemiddelde.

Praktische informatie

De post-bachelor opleiding Integraal Arbomanagement bestaat uit twee onderdelen die ook los van elkaar te volgen zijn:

Verzuimmanagement

1 oktober 2018

Arbomanagement

9 april 2018

Om de post-bachelor opleiding Integraal Arbomanagement te kunnen volgen, heeft u een bachelor-diploma nodig (hbo of wo) of een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau en een aantal jaren werkervaring. Daarnaast krijgt u een (telefonisch) intakegesprek.

Opleidingskosten

De kosten voor de post-bacheloropleiding Integraal Arbomanagement bedragen € 8.395 (bij betaling ineens). Kiest u voor betaling in 3 termijnen, dan betaalt u € 8.545. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool. Ook kunt u goedkoop parkeren in de garage onder het gebouw.

De kosten voor de afzonderlijke onderdelen bedragen:

  • Arbomanagement: € 3.750
  • Verzuimmanagement: € 2.850
  • Afstuderen inclusief de module Onderzoeksmethodieken: € 1.795

De genoemde bedragen zijn inclusief studiemateriaal en koffie/thee, en exclusief boeken (ongeveer € 400). Deze moet u zelf aanschaffen.

Belastingvoordeel

De opleiding Integraal Arbomanagement is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich online via Osiris inschrijven voor de post-hbo-opleiding Integraal Arbomanagement. U krijgt een ontvangstbevestiging. De programmamanager neemt contact met u op en nodigt u uit voor een intakegesprek.
Als u aan de voorwaarden voldoet en u wordt toegelaten tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

Integraal Arbomanagement is een post-hbo opleiding die u in deeltijd volgt. Iedere module wordt afzonderlijk getoetst. Na succesvolle afronding van de gehele opleiding ontvangt u een landelijk erkend diploma van Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (onderdeel van CPION). Om de kwaliteit te kunnen garanderen, heeft deze opleiding een strenge kwaliteitstoets ondergaan.

Na succesvolle afronding van een module ontvangt u voor deelname een certificaat.

Doorstroom

Met het diploma Integraal Arbomanagement kunt u doorstromen naar de post-hbo opleiding Verzuim- en Re-integratiemanagement. U krijgt dan vrijstelling voor het onderdeel Verzuimmanagement. Zo behaalt u in korte tijd twee erkende diploma’s.
 

Contact met de opleiding

Meer weten over de post-hbo-opleiding Integraal Arbomanagement of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl