Internal Auditing

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

Open avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

Praktische informatie

Goed om te weten

Om de post-hbo-opleiding Internal Auditing te mogen volgen, moet u in principe in het bezit zijn van een hbo-diploma. Heeft u geen hbo-diploma, maar wel hbo werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar relevante werkervaring? Dan krijgt u een intakegesprek, waarin onder andere uw motivatie en startkwalificaties worden getoetst. Dit intakegesprek vindt telefonisch plaats, of op De Haagse Hogeschool.
De startdatum van de post-hbo-opleiding Internal Auditing is 18 september 2020.
Tijdens de opleiding heeft u les op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de post-hbo-opleiding Internal Auditing bedragen € 6.315,-*, als u in één keer betaalt. Kiest u voor betaling in drie termijnen, dan betaalt u € 6.565,-*. De boeken koopt u zelf: de kosten daarvoor komen uit op ongeveer € 125. Door de opleidingskosten te betalen, kunt u deelnemen aan alle colleges en aan het examen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool.
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel

De post-hbo-studie Internal Auditing is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich online via Osiris inschrijven voor de post-hbo-opleiding Internal Auditing. U krijgt een ontvangstbevestiging. De programmamanager neemt contact met u op en nodigt u uit voor een intakegesprek. Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmaleider u toelaat tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden.

Internal Auditing is een post-bacheloropleiding die u in deeltijd volgt. Na succesvolle afronding ontvangt u een landelijk erkend diploma van Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland. Ook komt u in het landelijke register dat de stichting namens alle onderwijsinstellingen bijhoudt. Om de kwaliteit te waarborgen, ondergaat de opleiding Internal Auditing periodiek een strenge kwaliteitstoets. U krijgt dus gegarandeerd onderwijs op het beste niveau.
De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over de post-hbo-opleiding Internal Auditing of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl