IT auditing

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

Open Avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. Daar zijn onze programmaleiders, docenten en alumni aanwezig, waarmee u in gesprek kunt gaan om een goed en volledig beeld te krijgen van de opleiding van uw keuze.

Praktische informatie

Goed om te weten

Om de post-hbo opleiding IT Auditing te mogen volgen, moet u in principe in het bezit zijn van een bachelor diploma. Heeft u geen bachelor diploma, maar wel hbo werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar relevante werkervaring? Dan krijgt u een intakegesprek, waarin onder andere uw motivatie en startkwalificaties worden getoetst. Dit intakegesprek vindt telefonisch plaats, of op De Haagse Hogeschool.

De startdatum van de post-hbo-opleiding IT Auditing is 20 september 2019.
Tijdens de opleiding heeft u les op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

De opleidingskosten voor de post-hbo opleiding IT Auditing bedragen € 5.900, als u in één keer betaalt. Kiest u voor betaling in drie termijnen, dan betaalt u € 6.150 (prijswijzigingen onder voorbehoud). De boeken koopt u zelf: de kosten daarvoor komen uit op ongeveer € 125. Door de opleidingskosten te betalen, kunt u deelnemen aan alle colleges en aan het examen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool.

Belastingvoordeel

De post-hbo opleiding IT Auditing is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich online via Osiris inschrijven voor de post-hbo opleiding IT Auditing.

 U krijgt een ontvangstbevestiging. De programmamanager neemt contact met u op en nodigt u uit voor een intakegesprek.

 Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmaleider u toelaat tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

IT Auditing is een post-hbo opleiding die u in deeltijd volgt. Na succesvolle afronding ontvangt u een post-hbo-diploma van De Haagse Hogeschool. Om de kwaliteit te waarborgen, ondergaat de opleiding IT Auditing periodiek een strenge kwaliteitstoets. U krijgt dus gegarandeerd onderwijs op het beste niveau.

De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over de post-bachelor opleiding IT Auditing of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl