Jonge Kind Specialist (Nascholingsaanbod PABO)

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, hoofdvestiging

Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag  

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

Praktische informatie

De opleiding gaat van start met een minimum van 16 deelnemers en heeft een maximum van 20 deelnemers.

Om de post-hbo-opleiding Jonge Kind Specialist te mogen volgen, moet u werken en denken op hbo-niveau. Daarnaast krijgt u een intakegesprek. 
De startdatum van de post-hbo-opleiding Jonge Kind Specialist is 18 september 2019. 
Tijdens de opleiding heft u les op woensdag. 

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de post-hbo-opleiding Jonge Kind Specialist bedragen € 2.995,-. In termijnen betalen kan alleen op aanvraag. De boeken koopt u zelf: de kosten daarvoor liggen tussen ongeveer € 100,- en € 150,-.

Belastingvoordeel
De opleiding Jonge Kind Specialist is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich inschrijven voor Jonge Kind Specialist door het online inschrijfformulier in te vullen. U krijgt een ontvangstbevestiging per e-mail. De programmaleider neemt zo nodig contact met u op. Een (telefonisch) intakegesprek kan deel uitmaken van de inschrijfprocedure. Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmaleider u toelaat tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.
Het Jonge Kind is een post-hbo-opleiding die u in deeltijd volgt.
De opleiding past in het Postinitieel Stelsel CPION, de post hbo-opleiding Jonge Kind specialist is opgenomen in het lerarenregister. Na het succesvol afronden ontvangen de deelnemers een certificaat.
Om de kwaliteit te kunnen garanderen, heeft deze opleiding een strenge kwaliteitstoets ondergaan.
Het professionaliseringsaanbod van de PABO aan De Haagse Hogeschool biedt de post-hbo-opleiding Jonge Kind Specialist ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw onderwijsorganisatie voldoet. Vraag naar de mogelijkheden bij programmaleider Hans de Looze via w.f.j.delooze@hhs.nl. U kunt hem ook bellen op 06-28 91 11 56.

Contact met de opleiding

Algemene vragen over de post-hbo-opleiding Jonge Kind Specialist legt u voor aan programmaleider Hans de Looze via w.f.j.delooze@hhs.nl. U kunt hem ook bellen: 06-28 91 11 56. Maak gerust een afspraak met hem op De Haagse Hogeschool, of bij u op locatie. Inhoudelijke vragen kunt u stellen aan Natalie de Leede, via n.de.leede@hco.nl.
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl