Jonge Kind Specialist (nascholingsaanbod PABO)

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

Open avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

Praktische informatie

Om de post-hbo-opleiding Jonge Kind Specialist te mogen volgen, moet u werken en denken op hbo-niveau. Daarnaast krijgt u een intakegesprek. 
De startdatum van de post-hbo-opleiding Jonge Kind Specialist is 16 september 2020 (09:00 - 16:00 uur). 
Tijdens de opleiding heeft u les op woensdag. 

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de post-hbo-opleiding Jonge Kind Specialist bedragen € 2.995,-*. In termijnen betalen kan alleen op aanvraag. De boeken koopt u zelf: de kosten daarvoor liggen tussen ongeveer € 100,- en € 150,-.
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel
De opleiding Jonge Kind Specialist is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich inschrijven voor Jonge Kind Specialist door het online inschrijfformulier in te vullen. U krijgt een ontvangstbevestiging per e-mail. De programmaleider neemt zo nodig contact met u op. Een (telefonisch) intakegesprek kan deel uitmaken van de inschrijfprocedure. Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmaleider u toelaat tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden.
Het Jonge Kind is een post-hbo-opleiding die u in deeltijd volgt. De opleiding past in het Postinitieel Stelsel CPION, de post-hbo-opleiding Jonge Kind specialist is opgenomen in het lerarenregister. Na het succesvol afronden ontvangt u een post-hbo-diploma. Om de kwaliteit te kunnen garanderen, heeft deze opleiding een strenge kwaliteitstoets ondergaan.
De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over post-hbo-opleiding Jonge Kind Specialist of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl