Montessori-opleiding, NMV-erkend

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, hoofdvestiging

Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag  

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

Praktische informatie

Iedereen kan zich aanmelden voor ons aanbod. Afhankelijk van de vooropleiding stemmen we met u af wat er mogelijk is. Alleen voor het doen van het NMV-examen is een lesbevoegdheid gewenst.
De startdatum van de Montessori-opleiding is 17 september 2019. 
Tijdens de opleiding heeft u les op dinsdagavond van 18.00 tot 21.00 uur. 

Opleidingskosten

  • 1- jarige opleiding: € 2.750,-
  • Praktijkbegeleiding: € 1.895,- (optioneel ter verdieping / versterking van de bekwaamheden)
  • Losse modulen van 7 uur: € 650,-
  • Boeken ongeveer € 200,-

Belastingvoordeel

De opleiding Montessori is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleidingen of training integraal als zakelijke kosten opgeven. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich inschrijven voor Montessori door het online inschrijfformulier in te vullen. U krijgt een ontvangstbevestiging per e-mail. De programmaleider neemt zo nodig contact met u op. Een (telefonisch) intakegesprek kan deel uitmaken van de inschrijfprocedure.
Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden.

Montessori is een post-hbo-opleiding die u in deeltijd volgt. Na succesvolle afronding ontvangt u het landelijk erkende diploma van de Nederlandse Montessori Vereniging.
De montessori opleiding is door de Nederlandse Montessori Vereniging (NMV) gecertificeerd. De Haagse Hogeschool is door de Nederlandse Montessori Vereniging (NMV) erkend als opleidingsplaats.
De overige cursisten verwerven aan het einde van hun opleiding een HHs certificaat met daarop de onderdelen die (met goed resultaat) zijn gevolgd.

Het professionaliseringsaanbod van de PABO aan De Haagse Hogeschool biedt de post-hbo-opleiding Montessori ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw onderwijsorganisatie voldoet. Vraag naar de mogelijkheden bij Martine Lammerts.

Contact met de opleiding

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Martine Lammerts: m.j.m.lammerts@hhs.nl of 06 - 45 62 60 70.
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl