Organisatiecoaching

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

Open avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

Praktische informatie

Goed om te weten

Om toegelaten te worden tot de post-hbo-opleiding Organisatie Coaching dienen kandidaten werk- en denkniveau te hebben op hbo-niveau en minimaal vier jaar werkervaring. In uitzonderlijke gevallen kan hiervan afgeweken worden. Een intakegesprek maakt onderdeel uit van de toelatingsprocedure.

De startdatum van de post-hbo-opleiding Organisatiecoaching is 21 september 2020. 
Tijdens de opleiding heeft u iedere 2 weken les op maandag van 09.30 tot 16.30 uur.

Opleidingskosten

De opleidingskosten bedragen € 4.425,-* als u in een keer betaalt. Kiest u voor een betaling in drie termijnen, dan betaalt u € 4.575,-*. De boeken koopt u zelf: de kosten daarvoor komen ongeveer op € 160. Door de opleidingskosten te betalen, kunt u deelnemen aan de lesdagen en de toetsing. Daarnaast kunt u gebruik maken van de bibliotheek en internetvoorzieningen van de Haagse Hogeschool. Ook kunt u goedkoop parkeren in de garage onder het gebouw.
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel

De Organisatiecoachopleiding is vrijgesteld van BTW. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800-0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich online via Osiris inschrijven voor de post-hbo-opleiding Organisatiecoaching. U krijgt een ontvangstbevestiging. De programmamanager neemt contact met u op en nodigt u uit voor een intakegesprek. Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmamanager u toelaat tot de opleiding, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een e-mail ter bevestiging. Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden.

De post hbo-opleiding Organisatiecoaching is erkend door de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC). U bent dus verzekerd van hoge kwaliteit. 

Deze opleiding volgt u in deeltijd. Na succesvolle afronding ontvangt u een post-hbo certificaat van De Haagse Hogeschool.  Daarmee kunt u zich bij de ST!R laten inschrijven tot 'Erkend Organisatiecoach'.

U kunt na deze opleiding ook doorgaan met de opleiding Individueel Coaching of Teamcoaching, zodat u op verschillende niveaus leert coachen.

PE Punten

St!R: 10 PE punten
NOBCO: 90 PE punten

Vervolgmogelijkheden

Na de studie bezit u de kennis en vaardigheden om als organisatiecoach op diverse niveaus resultaatgericht te coachen. U bent in uw functie in staat om de organisatie effectief en professioneel te begeleiden in een snel veranderende omgeving.

Met een diploma op zak kunt u doorgroeien naar een functie als intern organisatiecoach of juist als zelfstandige. Daarnaast kiezen veel HR professionals, consultants of adviseurs deze titel als hun specialisatie in te zetten.

De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over de post-hbo-opleidingen Organisatiecoaching, Individuele Coaching of Teamcoaching van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl