Praktisch projectmanagement

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

Open avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

Praktische informatie

Goed om te weten

Om de post-hbo-opleiding Praktisch projectmanagement te mogen volgen, moet u beschikken over hbo-werk- en -denkniveau en 2 jaar relevante werkervaring. Daarnaast krijgt u een intakegesprek. Hierin bespreken we onder andere uw motivatie en startkwalificaties. Ook kijken we of de opleiding aansluit bij uw eigen ambities. Om het maximale uit deze opleiding te halen, is het nodig dat u tijdens de lesperiode actief betrokken bent bij een project.
De post-hbo-opleiding Praktisch Projectmanagement start 7 oktober 2020.
Tijdens de opleiding heeft u 9 lessen. Deze vinden om de week op woensdag plaats van 18.30 - 21.00 uur.

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de opleiding Praktisch projectmanagement bedragen € 2.250,-*. De boeken koopt u zelf: de kosten daarvoor komen uit op ongeveer € 200. Door de opleidingskosten te betalen, kunt u deelnemen aan alle colleges, de eindopdracht en de certificering. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool. Ook kunt u goedkoop parkeren in de garage onder het gebouw.
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel

De opleiding Praktisch projectmanagement is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich online via Osiris inschrijven voor de post-hbo-opleiding Praktisch Projectmanagement. U krijgt een ontvangstbevestiging. De programmamanager neemt contact met u op en nodigt u uit voor een intakegesprek. Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmaleider u toelaat tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden.

Praktisch projectmanagement is een post-hbo opleiding die u in deeltijd volgt. Iedere module wordt afgesloten met een praktijkgerichte opdracht. Na succesvolle afronding ontvangt u het certificaat Praktisch projectmanagement van de Academie voor Masters & Professional Courses van De Haagse Hogeschool. Bovendien kunt u deelnemen aan het examen IPMA Level C of D van de International Project Management Association (IPMA). De certificaten van IPMA zijn erkend in circa 40 landen, waardoor u ook internationaal aan de slag kunt.
De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over de post-hbo-opleiding Praktisch Projectmanagement of andere Professional Courses en Masters van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl