Resultaatgericht Ondernemen

  • Zit ondernemen in uw bloed? U leert gericht plannen te maken met winstdoelstellingen
  • Succes is een moment. Zorg dat u het niet verliest maar juist verbetert
  • Til uw plannen naar een hoger niveau en realiseer ze
  • Tijdens deze opleiding werkt u samen met succesvolle ondernemers
Verhoog uw omzet. Verlaag uw kosten. Voor u als ondernemer zijn dit vertrouwde boodschappen. Maar hoe doet u dat? Zijn de keuzes die u maakt altijd wel de goede keuzes? Tijdens deze post-hbo-opleiding gebruikt u het Business Model Canvas optimaal. Ook leren de docenten u een financieel dashboard op te zetten op basis van hun jarenlange kennis en ervaring. Zo leert u om daadwerkelijk resultaatgericht te ondernemen, met als doel een succesvol winstgevend bedrijf.

Studielast

Uw investering

Lessen per week:

3 uur op woensdagavond

Zelfstudie per week:

3 uur

Totaal per week:

6 uur

Duur totale studie:

10 weken

Opbouw van Resultaatgericht Ondernemen

Waarom zou u bij De Haagse Hogeschool kiezen voor Resultaatgericht Ondernemen?

De post-hbo-opleiding Resultaatgericht Ondernemen van Masters & Professional Courses bij De Haagse Hogeschool staat heel dicht bij uw situatie. U gaat niet terug naar de schoolbanken. U blijft helemaal in ondernemersland. Tien avonden lang bent u op onze locatie voortdurend in samenspraak met gepassioneerde ondernemers: uw kerndocenten. U luistert en stelt kritische vragen. Maar al heel gauw gaat u zelf aan de slag. Daarbij maakt u gebruik van en bouwt u voort op hun ondernemerskennis en -vaardigheden. U ervaart waarom De Haagse Hogeschool het zo belangrijk vindt om onze masters en professional courses stevig te verbinden aan de arbeidsmarkt. Dat biedt alleen maar toegevoegde waarde. Al doende leert u uw persoonlijke en ondernemersvaardigheden te vertalen naar resultaatgericht ondernemen. U maakt een financieel dashboard voor uw eigen onderneming, waarmee u kritisch kunt kijken naar uw verdienmodel. De beslissingen die u vervolgens neemt, zijn zeer gewogen, passend in een strategisch plan van aanpak dat u zelf hebt ontwikkeld met concreet meetbare doelen.

Deze opleiding wordt aangeboden in samenwerking met Groeikracht in Ondernemen.

Contact met de opleiding

Wilt u meer weten over de post-hbo-opleiding Resultaatgericht Ondernemen of over andere masters en professional courses van De Haagse Hogeschool? Neem dan contact met ons op via e-mail (mpc-opleidingsadvies@hhs.nl) of telefoon (070 445 8900; ma-do tussen 8.30 en 22.00 uur en vr tussen 8.30 en 17.00 uur).

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl

Geïnteresseerd in
Resultaatgericht Ondernemen?

Meld u dan nu aan