Starten in franchise

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Praktische informatie

Om de opleiding Starten in franchise te volgen heeft u hbo werk- en denkniveau nodig.
De opleiding Starten in Franchise start woensdag 18 maart 2020.
U volgt deze opleiding op woensdagavonden van 19.00 uur tot 21.30 uur. In totaal volgt u 9 bijeenkomsten.

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de post-hbo-opleiding Starten in Franchise bedragen € 1.250,-*. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de bibliotheek van De Haagse Hogeschool. Ook kunt u goedkoop parkeren in de garage onder het gebouw.
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel

De opleiding Starten in Franchise is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

U kunt zich online via Osiris inschrijven voor de opleiding Starten in Franchise. U krijgt een ontvangstbevestiging. Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden.

Als u de opleiding succesvol afrondt, ontvangt u een certificaat van deelname.
De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze training ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over de opleiding Starten in franchise of andere Masters en Professional Courses van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur).
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl