Toekomstbestendig Vastgoed

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Langskomen

15 april 2020

Open avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

5 maart 2020

Bijeenkomst

Donderdag 5 maart a.s. vertellen we je onder het genot van een hapje en een drankje graag alles over deze opleiding. Kom je kennismaken?

Praktische informatie

Na succesvolle afronding van de post-hbo-opleiding Toekomstbestendig Vastgoed ontvangt u een waardevol certificaat.
Om de post-hbo-opleiding Toekomstbestendig Vastgoed te volgen bent u in het bezit van een hbo-diploma, aangevuld met circa 2 jaar werkervaring in de vastgoedbranche. 

De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.
De startdatum van de post-hbo-opleiding Toekomstbestendig Vastgoed is 31 maart 2020.
Tijdens deze opleiding volgt u les op dinsdagen van 14.00-20.00 uur. 

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich inschrijven voor de post-hbo-opleiding Toekomstbestendig Vastgoed door het online inschrijfformulier in te vullen. U krijgt een ontvangstbevestiging per e-mail. De programmaleider neemt zo nodig contact met u op. Een (telefonisch) intakegesprek kan deel uitmaken van de inschrijfprocedure. Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmaleider u toelaat tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden.

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de post-hbo-opleiding Toekomstbestendig Vastgoed bedragen € 4.900,-* (ineens) of € 5.150* (in termijnen). Het studiemateriaal is hierbij inbegrepen. 
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel
De opleiding Vastgoed is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Contact met de opleiding

Meer weten over de post-hbo-opleiding Toekomstbestendig Vastgoed of andere Professional Courses en Masters van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl