Vastgoedinspecteur en -adviseur

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

13 mei 2020

Open avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

Praktische informatie

Goed om te weten

Wilt u deze opleiding volgen om vastgoedinspecteur te worden, dan moet u minimaal hbo-werk- en -denkniveau hebben. Wilt u vastgoedadviseur worden, dan heeft u een relevant hbo-diploma of werkervaring op hbo-niveau nodig. Wanneer u uw niveau niet kunt bevestigen met een diploma, dan kunt u uw startkwalificaties en motivatie aantonen in een intakegesprek.
De startdatum van de post-hbo-opleiding vastgoedinspecteur en -adviseur is 7 oktober 2020. 
Tijdens de opleiding heeft u les op woensdag van 18.30 – 21.30 uur.

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de post-hbo-opleiding Vastgoedinspecteur en -adviseur bedragen € 5.600,-* als u in één keer betaalt. Kiest u voor betaling in 3 termijnen, dan betaalt u € 5.850,-*. De boeken koopt u zelf: de kosten daarvoor komen uit op ca. € 100,-. Door de opleidingskosten te betalen, kunt u deelnemen aan alle colleges en aan het mondelinge en het schriftelijke examen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool.
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel

De post-hbo-opleiding Vastgoedinspecteur en -adviseur is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich online via Osiris inschrijven voor de post-hbo-opleiding Vastgoedinspecteur en -adviseur. U krijgt een ontvangstbevestiging. De programmamanager neemt contact met u op en nodigt u uit voor een intakegesprek. Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmaleider u toelaat tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden.

Vastgoedinspecteur en -adviseur is een post-hbo-opleiding die u in deeltijd volgt. Wanneer u de opleiding succesvol heeft afgerond, ontvangt u een certificaat Vastgoedadviseur of een certificaat Vastgoedinspecteur van de Academie voor Masters & Professional Courses van De Haagse Hogeschool. Bent u geslaagd voor het examen? Dan kunt u zich als Integraal Inspecteur Vastgoed (IIV) of Integraal Adviseur Vastgoed (IAV) inschrijven bij SERTUM en/of HOBEON.
De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over de post-hbo-opleiding Vastgoedinspecteur en -adviseur of andere Professional Courses en Masters van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl