Vastgoedmanagement

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

Open dag

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

Praktische informatie

Goed om te weten

Om de post-hbo-opleiding Vastgoedmanagement te mogen volgen, moet u werken en denken op hbo-niveau. U heeft een bachelordiploma (hbo of universiteit) en minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Als u niet aan deze voorwaarden voldoet, krijgt u een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden onder andere uw motivatie en startkwalificaties getoetst.

De startdatum van de post-hbo-opleiding Vastgoedmanagement is 8 oktober 2019. 
Tijdens de opleiding heeft u les op dinsdag van 18.30 - 21.30 uur.

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de post-hbo-opleiding Vastgoedmanagement bedragen € 5.250, als u in één keer betaalt. Kiest u voor betaling in drie termijnen, dan betaalt u € 5.500 (prijswijzigingen onder voorbehoud). De boeken koopt u zelf: de kosten daarvoor komen uit op ongeveer € 150. Door de opleidingskosten te betalen, kunt u deelnemen aan alle colleges en aan het examen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool.

Belastingvoordeel

De opleiding Vastgoedmanagement is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich online via Osiris inschrijven voor de post-hbo-opleiding Vastgoedmanagement.
U krijgt een ontvangstbevestiging. De programmamanager neemt contact met u op en nodigt u uit voor een intakegesprek.
Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmaleider u toelaat tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

Vastgoedmanagement is een post-bacheloropleiding die u in deeltijd volgt. Iedere module wordt afzonderlijk getoetst. Na succesvolle afronding ontvangt u een landelijk erkend diploma van Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (onderdeel van CPION). Om de kwaliteit te kunnen garanderen, heeft deze opleiding een strenge kwaliteitstoets ondergaan.

Ook kunt u zich registreren in het landelijke register van de Stichting VastGoedManager Expert (RVGME). De stichting is een platform voor vastgoedmanagers en vindt zijn oorsprong in de opleiding Vastgoedmanagement van De Haagse Hogeschool.
De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Uw vragen over de Professional Course Vastgoedmanagement of andere Professional Courses en Masters van De Haagse Hogeschool legt u voor aan de Academie voor Masters & Professional Courses via: mpc-opleidingsadvies@hhs.nl of telefoonnummer: 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl