Vastgoedmanagement

Stel: u bent vastgoedmanager bij een woningcorporatie met meer dan 30.000 woningen. Dan is het belangrijk dat u overzicht heeft. Een goede vastgoedmanager weet bijvoorbeeld precies welke woningen een opknapbeurt kunnen gebruiken en welke rijp zijn voor de sloop. In de post-hbo-opleiding Vastgoedmanagement komen alle facetten van vastgoedmanagement aan bod. Van strategieën en financiën tot regelgeving en bouwprojectmanagement. Voor u, als professional in het vastgoedmanagement, dé manier om u te ontwikkelen tot een allround vastgoedmanager.

Studielast

Een investering in uzelf

De post-hbo-opleiding Vastgoedmanagement bestaat uit 32 lesavonden van 3 uur. Het is een intensieve opleiding van 290 studie-uren, die u naast uw werk volgt. Reken op een flinke tijdsinvestering. U heeft wekelijks onderwijs op dinsdagavond van 18.30 tot 21.30 uur en besteedt daarnaast 4 tot 8 uur per week aan zelfstudie.

Opbouw van Vastgoedmanagement

Modules

  • Module 1 - Introductie en Vastgoedmanagementconcept
  • Module 2 - Vastgoedmanagement, besturingsproducten
  • Module 3 - Vastgoedmanagement, financiële aspecten
  • Module 4 - Vastgoedmarkt
  • Module 5 - Vastgoedmanagement, strategisch niveau
  • Module 6 - Exploitatiemanagement
  • Module 7 - Vastgoedontwikkeling, businesscase
  • Module 8 - Vastgoedorganisatie en omgaan met veranderingen

Het team

De mensen achter de kennis

Het ervaren onderwijsteam van de opleiding Vastgoedmanagement aan De Haagse Hogeschool is divers. Academici, directeuren, managers en consultants delen de inzichten uit hun dagelijkse praktijk graag met u. Zo blijft u steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het onderwijs en het bedrijfsleven.

De heer Ir. C.A.J. van Beukering

Kerndocent

c.vanbeukering@p-v-m.nl

LinkedIn LinkedIn profiel

Sleep opzij

Contact met de opleiding

Uw vragen over de Professional Course Vastgoedmanagement of andere Professional Courses en Masters van De Haagse Hogeschool legt u voor aan de Academie voor Masters & Professional Courses via: mpc-opleidingsadvies@hhs.nl of telefoonnummer: 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl

Geïnteresseerd in
Vastgoedmanagement?

Meld u dan nu aan