Verzuim- en Re-integratiemanagement

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, Poseidon

Johanna Westerdijkplein 109
2521 EN Den Haag

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

13 mei 2020

Open avond

De Academie voor Masters & Professional Courses organiseert meerdere keren per jaar een informatiemarkt. We helpen u graag met het vinden van de opleiding die het best bij u past.

Praktische informatie

Goed om te weten

Om de post-hbo Registeropleiding Verzuim- en Re-integratiemanagement te kunnen volgen, heeft u een hbo-diploma nodig of een aantoonbaar hbo-werk- en denkniveau en een aantal jaren werkervaring. Daarnaast krijgt u een (telefonisch) intakegesprek.

De startdatum van de post-hbo-opleiding Verzuim- en Re-integratiemanagement is 2 oktober 2020.
Tijdens de opleiding heeft u 17 lesdagen. U heeft drie keer per maand les op maandag van 14.00 - 20.45 uur.

Opleidingskosten

De kosten voor de opleiding bedragen € 6.900,-* (bij betaling ineens). Kiest u voor betaling in 3 termijnen, dan betaalt u € 7.150,-*. De genoemde bedragen zijn inclusief studiemateriaal, koffie/thee en exclusief boeken (ongeveer € 300).  Daarnaast kunt u gebruikmaken van de internetvoorzieningen en de bibliotheek van De Haagse Hogeschool.
* Wijzigingen voorbehouden. 

Belastingvoordeel

De opleiding Verzuim- en Re-integratiemanagement is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleiding of training integraal als zakelijke kosten opvoeren. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000 met een drempel van € 250. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich online via Osiris inschrijven voor de post-hbo Registeropleiding Verzuim- en Re-integratiemanagement. U krijgt een ontvangstbevestiging. De programmamanager neemt contact met u op en nodigt u uit voor een intakegesprek. Als u aan de voorwaarden voldoet en u wordt toegelaten tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden.

Na succesvolle afronding ontvangt u een landelijk erkend diploma van Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (onderdeel van CPION). Om de kwaliteit te kunnen garanderen, heeft deze opleiding een strenge kwaliteitstoets ondergaan.

Met het diploma Verzuim- en Re-integratiemanagement kunt u doorstromen naar de post-hbo Registeropleiding Arbomanagement. U krijgt dan vrijstelling voor de modules die u ook bij de opleiding Verzuim- en Re-integratiemanagement heeft gevolgd. Zo heeft u in korte tijd twee erkende diploma’s.

De Academie voor Masters & Professional Courses biedt deze opleiding ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw organisatie voldoet. Lees meer over de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Contact met de opleiding

Meer weten over de post-hbo-opleiding Verzuim- en Re-intergratiemanagement of andere Professional Courses en Masters van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 - 445 8900 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). Meer informatie over de inhoud en structuur van deze opleiding? Download de brochure.

Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl