Wetenschap en Technologie (Nascholingsaanbod PABO)

Vestigingsinformatie

Locatie Den Haag, hoofdvestiging

Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag  

Langskomen

Krijg een goede indruk van de opleiding

Praktische informatie

Om de post-hbo-opleiding Wetenschap en Technologie te mogen volgen, moet u werken en denken op hbo-niveau. Daarnaast krijgt u een intakegesprek.

Het professionaliseringsaanbod van de PABO aan De Haagse Hogeschool biedt de post-hbo-opleiding Wetenschap en Technologie ook incompany aan. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat samen te stellen die aan de specifieke vraag van uw onderwijsorganisatie voldoet. Vraag naar de mogelijkheden bij programmaleider Hans de Looze.

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor de post-hbo-opleiding Wetenschap en Technologie bedragen € 2.995,-. De algemene inschrijvingskosten bedragen € 25,-. In termijnen betalen kan alleen op aanvraag. De boeken koopt u zelf: de kosten daarvoor komen tussen ongeveer € 100,- en € 150,-.

Belastingvoordeel

De opleiding Wetenschap en Technologie is vrijgesteld van btw. Bedrijven kunnen de kosten van een opleidingen of training integraal als zakelijke kosten opgeven. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Voor actuele informatie belt u met de Belastingtelefoon 0800 - 0543. Meer informatie over de regeling vindt u bij de Belastingdienst.

Inschrijfformulier, intakegesprek

U kunt zich inschrijven voor Wetenschap en Technologie door het online inschrijfformulier in te vullen. U krijgt een ontvangstbevestiging per e-mail. De programmaleider neemt zo nodig contact met u op. Een (telefonisch) intakegesprek kan deel uitmaken van de inschrijfprocedure. Als u aan de voorwaarden voldoet en de programmaleider u toelaat tot het programma, dan bent u definitief ingeschreven. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. 

Wetenschap en Technologie is een post-hbo-opleiding die u in deeltijd volgt. Na succesvolle afronding ontvangt u een landelijk erkend diploma van Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (onderdeel van CPION). Om de kwaliteit te kunnen garanderen, heeft deze opleiding een strenge kwaliteitstoets ondergaan.

Contact met de opleiding

Uw vragen over de post-hbo-opleiding Wetenschap en Technologie legt u voor aan programmaleider Hans de Looze via w.f.j.delooze@hhs.nl. U kunt hem ook bellen: 06-28 91 11 56. Maak gerust een afspraak met hem op De Haagse Hogeschool, of bij u op locatie.
Neem contact op met de Academie voor M&PC Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail aan mpc-opleidingsadvies@hhs.nl