Het laatste zetje naar je eerste baan?

Drie trainingen voor afstudeerders 7, 14 en 21 mei 2019

 

Het is zover: je bent de laatste fase van je studie ingegaan. Misschien nog een paar tentamens, uiteraard je afstudeeropdracht en dan zit het erop. Met een welverdiend diploma op zak, ben je straks een van de 80.000 (!) alumni van De Haagse Hogeschool en breekt een nieuwe periode aan; die van het vinden van een passende baan. Uiteraard hopen we dat we je goed hebben voorbereid op de arbeidsmarkt en dat het je lukt om snel een leuke, inspirerende werkgever te vinden. 
 
Om je daar nog een laatste handje bij te helpen, organiseert het team Alumnirelaties van de hogeschool in de maand mei een serie van drie avonden voor afstudeerders over het vinden van de juiste baan. Drie bijeenkomsten onder leiding van ervaren trainers die zelf ook aan De Haagse Hogeschool gestudeerd hebben. Wat gaan we behandelen? Het schrijven van een sollicitatiebrief, het opstellen van een aansprekend cv, het belang van een goed LinkedInprofiel en minstens zo belangrijk: het onderhandelen over je arbeidsvoorwaarden.  

 

We nodigen je van harte uit om bij deze avonden aanwezig te zijn! De bijeenkomsten vinden op 7, 14 en 21 mei plaats in de Speakers’ Corner op de hoofdvestiging. We starten om 19.00 uur en het inhoudelijke programma eindigt om 21.00 uur. We sluiten de laatste avond af met een borrel, waar je in contact komt met studenten van andere opleidingen om zo je netwerk uit te breiden. In je zoektocht naar een baan is wie je kent immers minstens zo belangrijk als wat je kunt.

 

Voor de bijeenkomsten vragen we een kleine vergoeding, te weten € 10,00 per bijeenkomst. Kom je naar alle bijeenkomsten, dan betaal je een totaalbedrag van € 25,00. Hiervan betalen we de trainers en de drankjes. Na afloop van de trainingen ontvang je een bewijs van deelname.

Marianne van Veldhuisen en Jan Geerts
Dienst OKC / Alumnirelaties
alumni@hhs.nl

 

Meld je nu aan!