Online profileren met LinkedIn

Dinsdag 4 februari 2020 (19.00 – 22.00 uur)

Beschrijving

Nu je bijna bent afgestudeerd, begint de volgende grote uitdaging: het vinden van je eerste (echte) baan! Aanwezigheid op LinkedIn is daarbij bijna onontbeerlijk. Om zelf vacatures te vinden, maar zeker ook om jezelf als deskundige te profileren en door werkgevers gevonden te worden.

Wanneer is deze training iets voor jou? Je weet dat LinkedIn het grootste zakelijke sociale netwerk van Nederland is, maar hebt eigenlijk nooit de moeite genomen om je erin te verdiepen. Je profiel is niet optimaal gevuld en je weet eigenlijk niet zo goed hoe je meer uit LinkedIn kunt halen. Of misschien heb je nog helemaal geen profiel op LinkedIn?  

Je bent niet de enige! Kom naar deze training LinkedIn waar we samen met andere afstudeerders van De Haagse Hogeschool aan de slag gaan met:

  • Het aanmaken en/of optimaliseren van je profiel;
  • Het uitbouwen van je netwerk ;
  • Het actief gebruiken van de timeline in LinkedIn ;
  • Het vragen en geven van referenties.

Na deze training snap je hoe LinkedIn werkt en heb je voor jezelf de basis op orde. En onze fotograaf maakt tijdens de avond ook nog een portretfoto van je die je kunt gebruiken voor je LinkedIn-profiel!

Praktische informatie

Doelgroep

Vierdejaarsstudenten (afstudeerders) van De Haagse Hogeschool.

Taal

De training wordt gegeven in het Nederlands.

Programma

Vanaf 18.15 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie en het maken van een portretfoto. We starten met de training om 19.00 uur en sluiten het inhoudelijke programma af om 21.30 uur. Afsluitend is er gelegenheid voor een drankje in Café Xieje (tot 22.00 uur).

Locatie

De training vindt plaats op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

Kosten

Voor de training, de catering en de portretfoto vragen we een eigen bijdrage van € 10,00. Indien je je ook opgeeft voor de trainingsavonden van 28 januari en 11 februari, dan betaal je in totaal € 25,00. Na afloop ontvang je een bewijs van deelname.

Aanmelden

Aanmelden kan via het online formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is maandag 3 februari 2020.

NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 25 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort. 

Over de trainer

Rob Speekenbrink richtte in 2015 samen met oud-TU Delft collega Karlijn de Wit het online-communicatiebureau Noscura op, dat Rob Speekenbrinkorganisaties adviseert over contentcreatie, webcare, social mediagebruik. Rob geeft workshops, blogt over online communicatie, spreekt op conferenties en geeft gastcolleges. In 1998 rondde hij de opleiding Industrieel Product Ontwerpen af aan De Haagse Hogeschool.

 

Meld je nu aan!