Online profileren met LinkedIn

Dinsdag 14 mei 2019 (19.00 – 21.45 uur)

Beschrijving

Nu je bijna bent afgestudeerd, begint de volgende grote uitdaging: het vinden van je eerste (echte) baan! Aanwezigheid op LinkedIn is daarbij bijna onontbeerlijk. Om zelf vacatures te vinden, maar zeker ook om jezelf als deskundige te profileren en door werkgevers gevonden te worden.

Wanneer is deze training iets voor jou? Je weet dat LinkedIn het grootste zakelijke sociale netwerk van Nederland is, maar hebt eigenlijk nooit de moeite genomen om je erin te verdiepen. Je profiel is niet optimaal gevuld en je weet eigenlijk niet zo goed hoe je meer uit LinkedIn kunt halen. Of misschien heb je nog helemaal geen profiel op LinkedIn?

Je bent niet de enige! Kom naar deze training LinkedIn waar we samen met andere afstudeerders van De Haagse Hogeschool aan de slag gaan met:

• Het aanmaken en/of optimaliseren van je profile;
  • Het uitbouwen van je netwerk ;
  • Het actief gebruiken van de timeline in LinkedIn ;
  • Het vragen en geven van referenties.

Na deze training snap je hoe LinkedIn werkt en heb je voor jezelf de basis op orde. En onze fotograaf maakt tijdens de avond ook nog een portretfoto van je die je kunt gebruiken voor je LinkedIn-profile!

Vierdejaarsstudenten (afstudeerders) van De Haagse Hogeschool.

De training wordt gegeven in het Nederlands.

Programma

Vanaf 18.30 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie en het maken van een portretfoto. We starten met de training om 19.00 uur en sluiten het inhoudelijke programma af om 21.00 uur. Ook daarna is er nog ruimte voor het laten maken van een foto.

Locatie

De training vindt plaats in de Speakers’ Corner op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

Kosten

Voor de training (+ foto) vragen we een eigen bijdrage van 10 euro. Indien je je ook opgeeft voor de trainingsavonden van 7 en 21 mei en de afsluitendeavond op 28 mei, dan ontvang je 12,50 euro korting en betaal je in totaal 27,50 euro.

NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 25 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.

Aanmelden

Aanmelden kan via het online formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is maandag 13 mei 2019.

Over de trainer

Rob Speekenbrink

Rob SpeekenbrinkRob Speekenbrink richtte in 2015 samen met oud-TU Delft collega Karlijn de Wit het online-communicatiebureau Noscura op, dat organisaties adviseert over contentcreatie, webcare, social mediagebruik. Rob geeft workshops, blogt over online communicatie, spreekt op conferenties en geeft gastcolleges. In 1998 rondde hij de opleiding Industrieel Product Ontwerpen af aan De Haagse Hogeschool.

LinkedIn-training (advanced) Meld je nu aan!