Dinsdag 28 mei 2019 (19.00 – 21.00 uur)

Beschrijving

Tijdens deze laatste avond blikken we terug op de trainingen van 7, 14 en 21 mei. Alle trainers zijn aanwezig en vatten kort hun belangrijkste tips voor je samen. Vervolgens geven zij in kleine groepen feedback op je cv, sollicitatiebrief en/of LinkedIn-profiel, die je hen eerder hebt toegestuurd.

Uiteraard is er deze avond ook voldoende gelegenheid om de trainers vragen te stellen over bijvoorbeeld een aanstaand sollicitatie- of arbeidsvoorwaardengesprek. Om 21.00 uur steken we over naar Café Xieje voor een netwerkborrel met alle deelnemers; niet alleen gezellig, maar ook bijzonder waardevol voor het vergroten van je professionele netwerk! Dus ook als je niet aanwezig bent geweest bij (een van) eerdere trainingsavonden, is het zeker de moeite waard om je op te geven voor deze slotavond!

Vierdejaarsstudenten (afstudeerders) van De Haagse Hogeschool.

De avond is in het Nederlands.

Programma

Vanaf 18.30 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie. We starten met het inhoudelijk deel van de avond om 19.00 uur en sluiten af om 21.00 uur. Daarna lopen we naar Café Xieje voor de afsluitende netwerkborrel.

Speakers Corner op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

Kosten

Voor de avond vragen we een eigen bijdrage van 10 euro. Indien je je ook opgeeft voor de trainingsavonden van 7, 14 en 21 mei, dan ontvang je 12,50 euro korting en betaal je in totaal 27,50 euro.

NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 25 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.

Aanmelden

Aanmelden en betalen kan via dit formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is maandag 27 mei.

Meld je nu aan!