Improve your networking skills (Engelstalig)

Dinsdag 28 januari 2020 (19.00 – 21.30 uur)

Beschrijving

In ons dagelijks (werkzame) leven hebben we allemaal te maken met netwerken, een verzameling mensen die relaties met elkaar onderhouden. De netwerken waar we onderdeel van uit maken kunnen elkaar zelfs overlappen. Het zou bijvoorbeeld zo kunnen zijn dat collega’s op steenworp afstand wonen zonder het te weten, dat familieleden bij dezelfde sportvereniging actief zijn, dat we dezelfde collega’s om advies vragen voor vragen op en om het werk.

Maar waarom zou je een netwerk bewust willen opbouwen en onderhouden? Alle mensen die door jou worden gekend hebben geld, invloed, talent, kennis, ervaring én hun eigen netwerk van minimaal 600 relaties. Daar kun je gebruik van maken als deze relaties op een correcte en prettige manier onderhouden worden. In feite vormen de hulpbronnen van deze relaties een geweldige spaarrekening om makkelijker, sneller, effectiever en goedkoper jouw doelen te bereiken. De vraag is alleen of je met elkaar de juiste mensen kent met de juiste ‘spaarrekening’ en of je deze relaties weet te benutten om jouw doelen te bereiken. Het strategisch ontwikkelen en inzetten van relaties loont de moeite.

Tijdens deze praktische en interactieve workshop nemen we alle ruimte om elkaar te leren kennen en onze netwerken aan elkaar te verbinden. Onder de bezielende begeleiding van een trainer van La Red krijgen we inzicht in de theorie achter ‘sociaal kapitaal’, en gaan we vervolgens het totale netwerk mobiliseren. We weten met elkaar zoveel en we kennen zoveel mensen … daarmee kunnen we anderen ook heel goed verder helpen. In de geest van paying-it-foward gaan we elkaars vragen oplossen. Met deze groep Content Managers hebben we namelijk rechtstreeks toegang tot een netwerk van duizenden anderen. Die waarde gaan we verzilveren!

Praktische informatie

Doelgroep

Oud-studenten en afstudeerders van De Haagse Hogeschool.

Taal

De training wordt gegeven in het Engels.

Programma

Vanaf 18.30 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie. We starten met de training om 19.00 uur en sluiten het inhoudelijke programma af om 21.30 uur. Daarna lopen we naar Café Xieje voor een drankje (tot 22.30 uur).

Locatie

De training vindt plaats in de Speakers’ Corner op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

Kosten

Voor de training vragen we een eigen bijdrage van 25 euro voor alumni en 15 euro voor afstudeerders. Hiervoor krijg je: 

  • Toegang tot de workshop
  • Koffie en thee 
  • Drankjes tijdens de afsluitende netwerkborrel

Aanmelden

Aanmelden kan via het online formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is maandag 27 januari 2020.

NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 25 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.  


 

Meld je nu aan!