Onze trainers

Berry de Boer ing.

 

Opleiding: Technische Bedrijfskunde (1997)

Expertise: Neuro Linguïstisch Programmeren, coaching

Organisatie: Training-NU / NLP.NU

Functie: managing partner

 

LinkedIn-profile

 

Berry is trainer-coach bij NLP-NU, een opleidingsinstituut waarvan hij en compagnon Edwin Luijendijk de oprichters zijn. Met 12 jaar ervaring in interim- en changemanagement weet Berry hoe belangrijk communicatie is in veranderende omgevingen. In zijn optiek is NLP de sleutel naar de juiste gedragsverandering om succes, transformatie en verbinding te realiseren binnen organisaties en teams. Berry is alumnus van de TH Rijswijk (een van de voorlopers van De Haagse Hogeschool), waar hij in 1997 afstudeerde in Technische Bedrijfskunde.

“Iedereen bezit unieke talenten. Door deze te ontdekken, vrij te maken en te ontwikkelen kan je succesvol worden in dat wat jou gegeven is. Door het gebruik van NLP technieken start je een proces van verdieping en bewustwording. NLP geeft overzicht, inzicht en structuur aan je communicatie. Hierdoor versterkt jij jouw communicatie omdat je anders luistert, minder invult en betere vragen gaat stellen. Je weet wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt. Dit geeft focus en nieuwe energie waardoor je meer vertrouwt op je eigen authentieke ik-kracht. Je ontwikkelt meer Persoonlijk leiderschap en krijg inzichten om jouw denken, voelen en handelen te onderzoeken en transformeren. Wanneer jij je zekerder gaat voelen, straal je dit ook uit en kom je overtuigender over. Meer succes is een logisch gevolg. En dat gun ik iedereen! “

Rob Speekenbrink

Opleiding: Industrieel Product Ontwerpen (1998)

Afstudeerjaar: 1998

Expertise: online communicatie

Organisatie: Noscura (www.noscura.nl)

Functie: medeoprichter-eigenaar/ ontwerper van online communicatie

LinkedIn-profiel 

Rob richtte in 2015 samen met oud-TU Delft collega Karlijn de Wit het online-communicatiebureau Noscura op, dat organisaties adviseert over contentcreatie, webcare, social mediagebruik. Rob geeft workshops, blogt over online communicatie, spreekt op conferenties en geeft gastcolleges. In 1998 rondde hij de opleiding Industrieel Product Ontwerpen af aan De Haagse Hogeschool.

“Life long learning begint en eindigt niet bij De Haagse Hogeschool maar die speelt er voor mij wel een belangrijke rol in. De manier waarop er naar projecten en samenwerken wordt gekeken loopt als een rode draad door het waarom ik de dingen doe die ik doe. Samenwerken gebeurt in online communities maar veel vaker zijn die netwerken voor mij informatiebron, de plek voor het ontmoeten van mede-professionals voor een goed inhoudelijk gesprek en de plek om nieuwe collega's te ontmoeten. LinkedIn speelt een centrale rol in mijn professionele online aanwezigheid.” 

Tessa Lust LLM

Opleiding: HBO-Rechten (2010)

Expertise: arbeidsrecht

Organisatie(s): De Haagse Hogeschool / Miss Legal  

Functie: docent arbeidsrecht

LinkedIn-profile

Tessa is docente arbeidsrecht aan De Haagse Hogeschool en juriste arbeidsrecht bij Miss Legal. Ze is alumna van De Haagse Hogeschool (HBO-Rechten 2010) en rondde in 2012 haar master Arbeidsrecht af aan de Universiteit van Amsterdam.

Arthur Lepelaar MBA

Opleiding(en): IBMS (2009) en MBA (2016)

Expertise: verandermanagement

Organisatie(s): Festo en Soggo

Functie: Senior Business Analist (Festo) en oprichter-partner (Soggo)

LinkedIn-profile

Arthur heeft aan De Haagse Hogeschool in 2009 de studie International Business & Management studies (IBMS) afgerond en in 2016 de Master of Business Administration (MBA). Arthur is werkzaam als senior business analist bij Festo met de focus op verandermanagement op nationaal en internationaal gebied. In 2016 heeft Arthur met Sumeja Ahmic het bedrijf Soggo opgericht. Soggo biedt opleidingen en trainingen aan op het vlak van sociaal emotionele ontwikkelingen voor jongeren.

Bekijk het trainingsaanbod!