Enneagram: Ontdek alles wat je nog niet wist over jezelf en anderen!

Dinsdag 12 november 2019 (18.30 – 22.00)

Beschrijving

Tijdens deze Enneagram training krijg je een vlijmscherp beeld van je eigen gedragspatronen, waarom je doet wat je doet en waarom bepaalde thema’s zich in jouw leven aandienen. Ook ga je gedragspatronen herkennen van anderen en leer je mensen sneller doorgronden. Je krijgt inzichten en tools om met andere persoonlijkheden om te gaan.

Het Enneagram legt een stevige basis voor zelfonderzoek en karakteranalyse. Het geeft je alle tools en inzichten om jezelf verder te ontwikkelen. Kortom, deze training gaat je helpen om jezelf en anderen beter te begrijpen. 
Een mooi moment van verdieping, reflectie en persoonlijke groei. Kortom, deze dag zal je helpen om jezelf en anderen beter te begrijpen. Een mooi moment van verdieping, reflectie en persoonlijke groei.

Je resultaten na deze Enneagram training zijn:

  • Je kent de 9 verschillende karaktertyperingen die het Enneagram beschrijft. 
  • Je weet exact wat ieder type belangrijk vindt en hoe je hem/haar motiveert. 
  • Je weet beter wie je bent, wat je kracht is, wat bij je past en wat jou drijft. 
  • Je krijgt inzichten waarom je keer op keer in dezelfde situaties terecht komt (gedragspatronen). 
  • Je leert familie, vrienden, collega’s en klanten sneller doorgronden. 
  • Je weet beter hoe je met bepaalde typen kunt omgaan. 
  • Je kent jouw triggers en weet waar jouw ontwikkelingspunten liggen. 

Deze training wordt een superleuke en luchtige training vol met verhalen en anekdotes per type. We vullen het geheel aan met leuke filmpjes waardoor de Enneagram types gaan leven. Alle typeringen komen één-voor-één langs metruimte voor vragen en persoonlijke verdieping. Na afloop krijg je nog materiaal na voor zelfstudie en verdieping. 

Het zal één groot feest der herkenning worden.

Praktische informatie

Taal
De training wordt gegeven in het Nederlands.

Doelgroep
Oud-studenten en afstudeerders van De Haagse Hogeschool.

Programma
Vanaf 18.00 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie. We starten met de workshop om 18.30 uur en sluiten het inhoudelijke programma af om 22.00 uur. Daarna lopen we naar Café Xieje voor een drankje.

Locatie
De training vindt plaats in de Speakers’ Corner op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

Kosten
Voor de training vragen we een eigen bijdrage van 15 euro voor afstudeerders en 25 euro voor alumni. Hiervoor krijg je:

  • Training
  • Koffie/thee
  • Drankjes tijdens de netwerkborrel 

Aanmelden

Aanmelden en betalen kan via het online formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is maandag 11 november 2019. 

NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 25 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.

Over de trainer(s)
Berry de Boer is trainer-coach bij NLP-NU, een opleidingsinstituut waarvan hij en compagnon Edwin Luijendijk de oprichters zijn. Met Berry de Boer12 jaar ervaring in interim- en changemanagement weet Berry hoe belangrijk communicatie is in veranderende omgevingen. In zijn optiek is NLP de sleutel naar de juiste gedragsverandering om succes, transformatie en verbinding te realiseren binnen organisaties en teams. Berry is alumnus van de TH Rijswijk (een van de voorlopers van De Haagse Hogeschool), waar hij in 1997 afstudeerde in Technische Bedrijfskunde. 

 

 

Meld je nu aan!