Inspiratielab – met Game Based Coaching meer inzicht in jouw soft skills

Dinsdag 8 december 2020 (19.00 – 22.00)

Beschrijving

Bij een sollicitatiegesprek wordt regelmatig gevraagd naar je vaardigheden en valkuilen. Met je hard skills zit het natuurlijk wel goed. Je hebt immers gestudeerd. Maar hoe zit het met je soft skills? Heb je daar voldoende inzicht in?

Met jouw soft skills maak je een verschil. Ben je iemand die ontzettend innovatief denkt? Of juist goed kunt omgaan met stress? Dit soort zaken zorgen ervoor dat jouw hard skills waardevoller worden voor een potentiële opdrachtgever. Je kunt de soft skills zien als onmisbare olie die een motor soepel laat draaien.
Weet jij al welke soft skills je bezit? Doe mee aan het Inspiratielab en wie weet kom jij achter een soft skill waarvan je niet eens wist dat je die had!

Wat ga je doen?

De workshop start met een unieke serious boardgame. De game bestaat uit een mix van verschillende taken en uitdagende opdrachten. In teams speel je met en tegen elkaar. Deze actieve game vraagt om heldere samenwerking, slimme tactiek en flexibel inspelen op onverwachte gebeurtenissen. Denk Catan maar dan veel intenser! Na afloop vindt een uitgebreide reflectie plaats waarbij je wordt uitgedaagd naar je eigen rol te kijken en hierover met je medespelers in gesprek te gaan. Zo leer je over zichzelf en van de anderen.

Wat neem je mee?

Na deze training heb jij op een vernieuwende, verdiepende en interactieve manier meer inzicht in gekregen in je communicatie- en samenwerking skills. Je komt er ook achter waar jouw groeimogelijkheden liggen. Door het spelen van de game creëer je ook nog real life voorbeelden waarin je soft skills naar voren komen. Deze kan je gebruiken tijdens een sollicitatiegesprek.

Oud-studenten en afstudeerders van De Haagse Hogeschool.

De training wordt gegeven in het Nederlands.

Programma
Vanaf 18.30 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie. We starten met de training om 19.00 uur en sluiten het inhoudelijke programma af om 22.00 uur. Daarna lopen we naar Café Xieje voor een drankje (tot 22.30 uur).

Locatie
De training vindt plaats in de Speakers’ Corner op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

Kosten
Voor de training vragen we een eigen bijdrage van 15 euro voor afstudeerders en 25 euro voor alumni. Hiervoor krijg je :

• Training
  • Inzicht in je soft skills
  • Drankjes tijdens de afsluitende netwerkborrel

Aanmelden
Aanmelden kan via het online formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is maandag 7 december 2020.

NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 20 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.

Over de trainers

ClaireClaire Hebels heeft als doel mensen en teams in beweging te brengen zodat zij optimaal kunnen functioneren binnen hun organisatie. Ze is in 2004 afgestudeerd aan de Hotelschool The Hague.

Laura

Laura van Gigch heeft als doel het inzetten van spellen als (team)coach-tool. Ze heeft Commerciële Economie aan De Haagse Hogeschool gestudeerd en heeft in 2019 de opleiding tot master coach afgerond.

Claire & Laura zijn samen eigenaar van TyTiL. Meer informatie op:
www.tytil.nl en www.gamebasedcoaching.nl

Meld je aan!