LinkedIn-training (advanced)

Dinsdag 11 december 2018 (19.00 – 21.45 uur)

Beschrijving

Je hebt de basis van je LinkedIn profiel op orde en bent nu klaar om je online netwerk te volle te benutten! In deze training voor gevorderden ga je samen met andere alumni van De Haagse Hogeschool aan de slag met onder andere:

• Het schrijven van artikelen via status updates of volledige (blog)posts;
  • Interactie aangaan met je network;
  • Jouw expertise claimen en uitbouwen;
  • Het gebruik maken van inmails;
  • Vragen om een introductie via iemand in je network;
  • Je profiel optimaliseren door projecten, publicaties, presentaties, etc. toe te voegen.

Na deze training weet je meer over de functionaliteiten van LinkedIn en hoe hoe je deze voor jezelf het beste in kunt zetten. Optioneel (tegen bijtaling van 15 euro): Twee weken na de workshop krijg je van de trainer nog een keer persoonlijke feedback op je profiel en de stappen die je in die twee weken hebt gezet. Indien je hier behoefte aan hebt, spreek dan op de avond zelf een van de organisatoren / trainers aan.

De training wordt gegeven in het Nederlands.

Oud-studenten en afstudeerders van De Haagse Hogeschool.

Programma

Vanaf 18.30 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie en voor het maken van de portretfoto. We starten met de workshop om 19.00 uur en sluiten het inhoudelijke programma af om 21.45 uur. Daarna lopen we naar Café Xieje voor een drankje (tot 22.30 uur).

Locatie

De training vindt plaats in de Speakers’ Corner op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

Voor de training vragen we een eigen bijdrage van 25 euro. Hiervoor krijg je :

• Training
  • Professionele portretfoto voor je LinkedIn profile
  • Drankjes tijdens de afsluitende netwerkborrel

NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 25 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.

Aanmelden

Aanmelden kan via het online formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is vrijdag 7 december 2018.

Over de trainer

Rob SpeekenbrinkRob Speekenbrink richtte in 2015 samen met oud-TU Delft collega Karlijn de Wit het online-communicatiebureau Noscura op, dat organisaties adviseert over contentcreatie, webcare, social mediagebruik. Rob geeft workshops, blogt over online communicatie, spreekt op conferenties en geeft gastcolleges. In 1998 rondde hij de opleiding Industrieel Product Ontwerpen af aan De Haagse Hogeschool.

LinkedIn-training (advanced) Meld je nu aan!