LinkedIn (basistraining)

Dinsdag 11 juni 2019 (19.00 – 21.45 uur)

Beschrijving

Je weet dat LinkedIn het grootste zakelijke sociale netwerk van Nederland is, maar hebt eigenlijk nooit de moeite genomen om je er in te verdiepen. Je profiel is niet optimaal gevuld en je weet eigenlijk niet zo goed hoe je meer uit LinkedIn kunt halen.
Je bent niet de enige! Kom naar deze basistraining LinkedIn waar we samen met andere alumni van De Haagse Hogeschool aan de slag gaan met:

• het optimaliseren van je profiel
  • het uitbouwen van je netwerk
  • het actief gebruiken van de timeline in LinkedIn
  • het vragen en geven van referenties

Na deze workshop snap je hoe LinkedIn werkt en heb je voor jezelf de basis op orde.

De training wordt gegeven in het Nederlands.

Oud-studenten en afstudeerders van De Haagse Hogeschool.

Programma

Vanaf 18.30 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie en voor het maken van de portretfoto. We starten met de workshop om 19.00 uur en sluiten het inhoudelijke programma af om 21.45 uur. Daarna lopen we naar Café Xieje voor een drankje (tot 22.30 uur).

Locatie

De training vindt plaats in de Speakers’ Corner op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

Kosten

Voor de training vragen we een eigen bijdrage van 25 euro voor afstudeerders en 40 euro voor alumni. Hiervoor krijg je :

• Training
  • Professionele portretfoto voor je LinkedIn profiel
  • Drankjes tijdens de afsluitende netwerkborrel

NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 25 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.

Aanmelden

Aanmelden kan via het online formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is maandag 10 juni 2019.

Over de trainer

Rob SpeekenbrinkRob Speekenbrink richtte in 2015 samen met oud-TU Delft collega Karlijn de Wit het online-communicatiebureau Noscura op, dat organisaties adviseert over contentcreatie, webcare, social mediagebruik. Rob geeft workshops, blogt over online communicatie, spreekt op conferenties en geeft gastcolleges. In 1998 rondde hij de opleiding Industrieel Product Ontwerpen af aan De Haagse Hogeschool.

LinkedIn (basistraining) Meld je nu aan!