Online training ‘Netwerken op afstand | de digitale wandelgangen’

Dinsdag 10 november 2020 (19.00 – 21.00 uur)

Beschrijving

In deze tijd van thuiswerken en videobellen is netwerkend werken uitdagender en misschien wel nog belangrijker dan ooit. Maar hoe doe je dat en waarom eigenlijk? Hoe vind jij je digitale weg. Hoe houd je contact met je collega’s, (oud) studiegenoten én hoe ontwikkel je in deze tijd je netwerk?

Op 10 november van 19:00 tot 21:00 uur organiseren we een online netwerkbijeenkomst voor afstudeerders, alumni en medewerkers in het kader van Netwerken in tijden van fysieke afstand en digitale contacten.

Samen met netwerkorganisatie La Red gaan we na wat de kracht van een netwerk is, waarom tijd en aandacht voor het ontwikkelen van belang is en staan we stil bij een aantal uitdagingen en praktische handvatten voor netwerken in deze tijd van thuiswerken en beeldbellen. We maken tijd om elkaar in contact te komen én laten we je kracht en het plezier van het aanwezige netwerk ervaren. Als jij weet wat je zoekt, kan het netwerk je helpen.

Oud-studenten en afstudeerders van De Haagse Hogeschool.

De training wordt gegeven in het Nederlands.

Programma
We starten met de online workshop om 19.00 uur en sluiten het inhoudelijke programma af tussen 21.00 en 21.30 uur.

Locatie
De training vindt online plaats, je ontvangt een link om in te loggen op de middag van de training.

Kosten
Voor de training vragen we een eigen bijdrage van 25 euro voor alumni en 15 euro voor afstudeerders. Hiervoor krijg je:

• Toegang tot de training.

Aanmelden

Aanmelden en betalen kan via het online formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is maandag 9 november 2020.

NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 25 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.

Over de trainer

Ronald van Es is manager partnerships voor een stichting en trainer en strategisch adviseur voor het inzetten van het netwerk. Als partnerschipmanager draait het bij hem om het aangaan, onderhouden én omzetten van relaties naar concrete samenwerkingen tussen bedrijven en mensen. Als adviseur en trainer voor het inzetten van het netwerk zijn het hebben, bewust bouwen, onderhouden en inzetten van relaties altijd onderdeel van zijn werk. Het met een bewuste strategische blik kijken naar je (zakelijke) netwerk en hoe jij andere kunt helpen en anderen jou levert voor iedereen plezier en 'winst' op. Zeker als je je bewust bent hoe je netwerk zich ontwikkelt als je niets doet, zijn bewuste aanpassingen heel logisch en handig.Ronald van Es

Naast zijn werk is Ronald een trotse getrouwde man en vader van 3 kleine kinderen, lid van JCI Utrecht en doet hij al jaren met veel plezier aan theatersport en improvisatietheater.

Ronald kijkt er naar uit om met en voor jullie een leuke, interessante en netwerkende avond invulling te geven.

Meld je nu aan!