Onderhandelen over Arbeidsvoorwaarden

Dinsdag 13 november 2018 (19.00 – 21.45 uur)

Beschrijving

Wellicht is het je wel eens overkomen: je was op zoek naar een (andere) baan en het lukte niet. Na enige tijd stelde je je eisen bij, je wilde echt weg bij je werkgever of de bijstand kwam in zicht.

Op het moment dat je van de HR-manager of P&O hoorde dat je de functie kreeg was je zo blij dat je verder niet nadacht over onderhandelen. Je had immers een baan! Een paar jaar later spreek je je collega bij de koffieautomaat, wat blijkt?! Hij is jonger, heeft minder werkervaring en is later dan jij in dienst getreden, maar hij verdient meer dan jij! Oeps...Hoe kun je dit voorkomen?

In de workshop Onderhandelen over Arbeidsvoorwaarden staan de volgende onderwerpen central:

• Arbeidsvoorwaarden (Wat zijn het? Welke heb ik? Wat zijn ze (mij) waard?)
  • Hoe bepaal je de waarde van een functie?
  • Hoe bepaal je je persoonlijke marktwaarde?
  • Hoe realiseer je je persoonlijke marktwaarde?
  • Hoe stel je je op tijdens een functionerings- en beoordelingsgesprek?

Na het volgen van deze workshop ben je in staat om vol passie en zelfverzekerdheid te onderhandelen over je arbeidsvoorwaarden en weet je hoe je je ambities kunt blijven realiseren.

Oud-studenten en afstudeerders van De Haagse Hogeschool.

De training wordt gegeven in het Nederlands.

Programma

Vanaf 18.30 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie. We starten met de training om 19.00 uur en sluiten het inhoudelijke programma af om 21.45 uur. Daarna lopen we naar Café Xieje voor een drankje (tot 22.30 uur).

Locatie

De training vindt plaats in de Speakers’ Corner op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

Voor de training vragen we een eigen bijdrage van 25 euro. Hiervoor krijg je:

• Training (2,5 uur)
  • Koffie / thee
  • Drankjes tijdens de afsluitende netwerkborrel

NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 25 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.

Aanmelden

Aanmelden kan via het online formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is vrijdag 9 november 2018.

Over de trainer

Tessa LustTessa Lust is docente arbeidsrecht aan De Haagse Hogeschool en juriste arbeidsrecht bij Miss Legal. Ze is alumna van De Haagse Hogeschool (HBO-Rechten 2010) en rondde in 2012 haar master Arbeidsrecht af aan de Universiteit van Amsterdam.

Onderhandelen over Arbeidsvoorwaarden Meld je nu aan!