Onderhandelen over Arbeidsvoorwaarden 2

Dinsdag 22 januari 2019 (19.00 – 21.45 uur)

Beschrijving

Tijdens de vervolgtraining Onderhandelen over Arbeidsvoorwaarden gaan Tessa Lust en Berry de Boer dieper in op de structuur van het arbeidsvoorwaardengesprek. De training bestaat uit een deel theorie en een oefening.

De onderwerpen die aan bod komen:

• Zelfvertrouwen: zelfvertrouwen straal je uit. Uit je non-verbale communicatie kan blijken dat je toch niet zo zeker bent van je zaak. Non-verbale communicatie tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek, waar moet je op letten?
  • Communicatie: goed communiceren is evident van groot belang voor een goede uitkomst van een arbeidsvoorwaarden gesprek. Door de goede vragen te stellen kun je beter bepalen wat je waarde is. Communicatie: hoe stel ik goede vragen tijdens eenarbeidsvoorwaardengesprek?
  • Valkuilen: elk onderhandelingsproces kent valkuilen, dus ook het arbeidsvoorwaardengesprek. door de valkuilen te herkennen kun je deze omzeilen. Als je er toch bent ingetrapt geven wij je tips & tricks mee om hiermee verder te kunnen. Valkuilen: hoe herken ik valkuilen en hoe ga ik hiermee om?
  • Juiste mindset: mindset kan ervoor zorgen dat je de verkeerde signalen uitzendt of akkoord gaat met een voorstel waar je eigenlijk niet tevreden over bent. De overtuiging: “dat ben ik niet waard” kan hieraan ten grondslag liggen. Mindset: hoe ga ik met de juiste mindset het arbeidsvoorwaardengesprek in?
  • Rust en kalmte - emotiemanagement: door een onverwachte zet van je potentiële werkgever kun je in paniek raken en daardoor verkeerde beslissingen nemen. Rust en kalmte: welke trucs kun je eventueel tijdens een arbeidsvoorwaardengesprek toepassenom de rust en kalmte te bewaren?

Oud-studenten en afstudeerders van De Haagse Hogeschool.

De training wordt gegeven in het Nederlands.

Programma

Vanaf 18.30 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie. We starten met de training om 19.00 uur en sluiten het inhoudelijke programma af om 21.45 uur. Daarna lopen we naar Café Xieje voor een drankje (tot 22.30 uur).

Locatie

De training vindt plaats in de Speakers’ Corner op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

Voor de training vragen we een eigen bijdrage van 25 euro. Hiervoor krijg je:

• Training (2,5 uur)
  • Koffie / thee
  • Drankjes tijdens de afsluitende netwerkborrel

NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 25 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.

Aanmelden

Aanmelden kan via het online formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is maandag 21 januari 2019.

Over de trainers

Tessa Lust

Tessa is docente arbeidsrecht aan De Haagse Hogeschool en juriste arbeidsrecht bij Miss Legal. Ze is alumna van De Haagse Hogeschool (HBO-Rechten 2010) en rondde in 2012 haar master Arbeidsrecht af aan de Universiteit van Amsterdam.

Berry de Boer

Berry is trainer-coach bij NLP-NU, een opleidingsinstituut waarvan hij en compagnon Edwin Luijendijk de oprichters zijn. Met 12 jaar ervaring in interim- en changemanagement weet Berry hoe belangrijk communicatie is in veranderende omgevingen. In zijn optiek is NLP de sleutel naar de juiste gedragsverandering om succes, transformatie en verbinding te realiseren binnen organisaties en teams. Berry is alumnus van de TH Rijswijk (een van de voorlopers van De Haagse Hogeschool), waar hij in 1997 afstudeerde in Technische Bedrijfskunde.

Onderhandelen over Arbeidsvoorwaarden 2 Meld je nu aan!